axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From " Reynardine" <reynard...@loveable.com>
Subject Re: Unable to Start Tomcat after deploying my first Web Service
Date Sat, 18 Jan 2003 14:03:00 GMT
Did you remove or overwrite any of Tomcat's jar files in common/lib by mistake?
Did you make a typing error in server.xml ?

----- Original Message -----
From: "Kommineni, Sateesh (IndSys)" <Sateesh.Kommineni@geind.GE.com>
Date: Sat, 18 Jan 2003 16:17:13 +0530
To: axis-user@xml.apache.org
Subject: Unable to Start Tomcat after deploying my first Web Service

> Hi All,
> 
>      I am new to Web Services and installed Tomcat4.1.18 and axis on Win
> NT4.0
> 
>      I installed axis successfully and was able to view the happyaxis.jsp .
> 
>      I wrote a simple WebService and placed the .jws file in the
> /webapps/axis/web-inf/classes folder 
> 
>      When i tried view all deployed web services the Web Service i wrote
> didn't show up..
> 
>      Then i stopped my tomcat and tried restarting it ..Now i am unable to
> restart Tomcat !!
> 
>      Pls help me in resolving this...
> 
> Thanks in Advance
> Sateesh
> 
> 
> "THIS E-MAIL MESSAGE ALONG WITH ANY ATTACHMENTS IS INTENDED ONLY FOR THE
> ADDRESSEE and may contain confidential and privileged information.
> If the reader of this message is not the intended recipient,
> you are notified that any dissemination, distribution or copy of this 
> communication is strictly Prohibited. 
> If you have received this message by error, please notify us 
> immediately, return the original mail to the sender and delete the 
> message from your system."
> 

-- 
__________________________________________________________
Sign-up for your own FREE Personalized E-mail at Mail.com
http://www.mail.com/?sr=signup

Meet Singles
http://corp.mail.com/lavalife


Mime
View raw message