axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gerald Kraus (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AXIS2-5806) Axis2 SNI (Server Name Indicator) support
Date Tue, 13 Sep 2016 07:42:20 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-5806?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15486566#comment-15486566
] 

Gerald Kraus commented on AXIS2-5806:
-------------------------------------

bq. So was there a code change or configuration change? The note above implies that the submitter
fixed the source tree and rebuilt locally and fixed the issue by having non-official, custom
build. Is this the case? If so why was the issue closed with reason "Works for me". If this
is really an issue it should be addressed in the Axis2 source repository hence this issue
should be left open unresolved...

Hi! Yes, i fixed the problem locally by a non-official custom build - quick and dirty and
should not be released to public. I just wanted to let you know that there is a problem and
where it can be fixed. 
I think org.apache.axis2.transport.http.impl.httpclient4.HTTPSenderImpl must be reworked completely
to work properly with HTTPClient 4.3.X.
Sorry for choosing the wrong issue status - i'm quite new to this...

> Axis2 SNI (Server Name Indicator) support
> -----------------------------------------
>
>                 Key: AXIS2-5806
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-5806
>             Project: Axis2
>          Issue Type: Bug
>          Components: transports
>    Affects Versions: 1.7.3
>         Environment: Axis2 1.7.3
> Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_80-b15)
> httpclient-4.3.2
> apache-tomcat-7.0.67
> openSUSE Leap 42.1 (x86_64)
>            Reporter: Gerald Kraus
>              Labels: axis2, sni
>
> According to https://issues.apache.org/jira/browse/HTTPCLIENT-1119 HTTPClient 4.3.2 supports
SNI (Server Name Indicator).
> According to http://axis.apache.org/axis2/java/core/release-notes/1.7.0.html Axis2 1.7.3
should work with HTTPClient 4.3.X
> Axis is configured to use HTTPClient via axis2.xml:
> <transportSender name="https" class="org.apache.axis2.transport.http.impl.httpclient4.HTTPClient4TransportSender">
>         <parameter name="PROTOCOL">HTTP/1.1</parameter>
>         <parameter name="Transfer-Encoding">chunked</parameter>
>         <parameter name="SO_TIMEOUT">180000</parameter>
>         <parameter name="CONNECTION_TIMEOUT">180000</parameter>
> </transportSender>
> If i turn on SSL debugging (-Djavax.net.debug=all) i can't see "Extension server_name"
in debug output >> SNI info is not sent via HTTPS.
> When using httpclient-4.3.2 without Axis2 SNI info is sent via HTTPS.
> Is there missing support for SNI in Axis2 1.7.3?



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: java-dev-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: java-dev-help@axis.apache.org


Mime
View raw message