axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vincent (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AXIS2-5743) Axis2 1.7.0 eclipse plugin doesn't work on a fresh install of Mars.1 release
Date Wed, 24 Feb 2016 10:12:18 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-5743?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15162768#comment-15162768
] 

Vincent commented on AXIS2-5743:
--------------------------------

Sorry for the duplicate

> Axis2 1.7.0 eclipse plugin doesn't work on a fresh install of Mars.1 release
> ----------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AXIS2-5743
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-5743
>             Project: Axis2
>          Issue Type: Bug
>          Components: ide plugins
>    Affects Versions: 1.7.0
>         Environment: Windows 8.1 x64, Eclipse Java EE IDE for Web Developers version:
Mars.1, Release (4.5.1), Build id: 20150924-1200, JDK 8u60.
>            Reporter: Vincent
>              Labels: eclipse, plugin
>
> Hello,
> I've dropped the 2 jar files into the "dropins" folder but it still this doesn't work.
Both wizards don't show up in New -> Other... I've seen a similar issue for 1.6.3 that
has been marked as "solved" in 1.6.4 and 1.7.0. 
> Thank you 



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: java-dev-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: java-dev-help@axis.apache.org


Mime
View raw message