axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Deepal jayasinghe <deep...@gmail.com>
Subject Re: axis2 deploy error
Date Wed, 05 Jun 2013 13:12:42 GMT
You need to change "services" to something else in one of those places
(either services.abc.com  or /services)
> Hi,Thanks!
> If my Web Service Project deploy top-level domain , it's ok ,no problem.
> It has error in second-level domain . My WebServer is tomcat7.0.
> axis2.xml had changed."<parameter name="servicePath">services</parameter>"
> web.xml already changed.
> but the same error happened.
> error : Requested resource not found!
>  
> Attachments include my  web.xml  ? axis2.xml  and my tomcat's server.xml.
>  
> please help me.
>  
> Thanks!
>  
>  
> ------------------------------------------------------------------------
> gzxyong
>  
> *From:* Deepal jayasinghe <mailto:deepalk@gmail.com>
> *Date:* 2013-06-05 11:48
> *To:* java-dev <mailto:java-dev@axis.apache.org>
> *Subject:* Re: axis2 deploy error
> I believe error is due to services part in "services.abc.com", the
> dispatching happens based on the keyword "services". If I am remember
> correct you can change it using axis2.xml.
>
> <parameter name="servicePath">services</parameter>
>
> You also need to change the context path in web.xml (if you use tomcat).
>
>  <servlet-mapping>
>         <servlet-name>AxisServlet</servlet-name>
>         <url-pattern>/services/*</url-pattern>
>     </servlet-mapping>
>
> Deepal
>> I can see all services in
>> http://services.abc.com/services/listServices  , include the Version
>> service .
>> I think it's WSDL is true,but I want to test the WSDL is working,I'am
>> clicking it,errors happened(Http status 404 : Requested resource not
>> found)
>>  
>> Thanks!
>>  
>>  
>>  
>> ------------------------------------------------------------------------
>> gzxyong
>>  
>> *From:* Shameera Rathnayaka <mailto:shameerainfo@gmail.com>
>> *Date:* 2013-06-05 01:05
>> *To:* java-dev <mailto:java-dev@axis.apache.org>; gzxyong
>> <mailto:gzxyong@126.com>
>> *Subject:* Re: Re: axis2 deploy error
>> If 
>> http://services.abc.com/services/listServices 
>> works. then axis2 has deployed correctly it working. Can you see the
>> Version service in that list? If it is there you can see it's WSDL by
>> clicking on that. 
>>
>> Cheers,
>> Shameera.
>>  
>>
>>
>> On Tue, Jun 4, 2013 at 6:20 PM, gzxyong <gzxyong@126.com
>> <mailto:gzxyong@126.com>> wrote:
>>
>>     Hi,Thanks your answer.
>>     http://services.abc.com/services/Version?wsdl 
>>     This service(Version) is axis2 sample,I think,it's no problem.
>>     My web server is tomcat,The project deployed in top-level
>>     domain(only one domain www.abc.com <http://www.abc.com>) ,It's ok.
>>     But I deploy it in second-level domain(services.abc.com
>>     <http://services.abc.com>),It has some errors.
>>      
>>     I don't know what's wrony with it.
>>      
>>     Thanks
>>      
>>      
>>      
>>      
>>      
>>     ------------------------------------------------------------------------
>>     gzxyong
>>      
>>     *From:* Shameera Rathnayaka <mailto:shameerainfo@gmail.com>
>>     *Date:* 2013-06-04 19:38
>>     *To:* java-dev <mailto:java-dev@axis.apache.org>; gzxyong
>>     <mailto:gzxyong@126.com>
>>     *Subject:* Re: axis2 deploy error
>>     Hi, 
>>
>>     It should be http://services.abc.com/services/Version?wsdl  in
>>     your case.
>>
>>     Thanks,
>>     Shameera.
>>
>>
>>     On Tue, Jun 4, 2013 at 2:31 PM, gzxyong <gzxyong@126.com
>>     <mailto:gzxyong@126.com>> wrote:
>>
>>         Axis2 team:
>>         Excuse me,my english is poor.
>>         My axis2 deploy in top-level domain(www.abc.com
>>         <http://www.abc.com>) is Ok , but deploy in
>>         second-level(services.abc.com <http://services.abc.com>)
>>         domain ,it has some error.
>>         http://services.abc.com/axis2-web/HappyAxis.jsp is ok.
>>         http://services.abc.com/axis2-admin/ is ok.
>>         http://services.abc.com/services/listServices is ok ,I can
>>         see my services list , and my service status is active.
>>         But I clicked my service
>>         (http://services.abc.com/services/Version=?wsdl) ,errors was
>>         happened.
>>         Error:
>>         Http status 404 : Requested resource not found! =20
>>         please help me,what's wrong with this.
>>         Thanks!
>>         ------------------------------------------------------------------------
>>         gzxyong
>>
>>
>>
>>
>>     -- 
>>     Best Regards,
>>     Shameera Rathnayaka.
>>
>>     email: shameera AT apache.org <http://apache.org> , shameerainfo
>>     AT gmail.com <http://gmail.com>
>>     Blog : http://shameerarathnayaka.blogspot.com/
>>
>>
>>
>>
>> -- 
>> Best Regards,
>> Shameera Rathnayaka.
>>
>> email: shameera AT apache.org <http://apache.org> , shameerainfo AT
>> gmail.com <http://gmail.com>
>> Blog : http://shameerarathnayaka.blogspot.com/
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: java-dev-unsubscribe@axis.apache.org
> For additional commands, e-mail: java-dev-help@axis.apache.org


Mime
View raw message