axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "phanikumar (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AXIS2-5470) Problem with <xsi:nil="1"> in axis 2 1.6.2.i did'nt see this problem in axis 2 1.4.1.
Date Wed, 19 Dec 2012 06:53:14 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-5470?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

phanikumar updated AXIS2-5470:
------------------------------

    Summary: Problem with <xsi:nil="1"> in axis 2 1.6.2.i did'nt see this problem in
axis 2 1.4.1.  (was: Problem with <xsi:nil="1" in axis 2 1.6.2.i did'nt see this problem
in axis 2 1.4.1)
    
> Problem with <xsi:nil="1"> in axis 2 1.6.2.i did'nt see this problem in axis 2
1.4.1.
> -------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AXIS2-5470
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-5470
>             Project: Axis2
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: phanikumar
>            Priority: Blocker
>


--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: java-dev-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: java-dev-help@axis.apache.org


Mime
View raw message