axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From TomazM <tomaz.majerh...@arnes.si>
Subject axis2-wsdl2code-maven-plugin & wsdl2code & jibx
Date Mon, 11 Jul 2011 10:56:48 GMT


-------- Prvotno sporońćilo --------
Zadeva: axis2-wsdl2code-maven-plugin & wsdl2code & jibx
Datum: Mon, 11 Jul 2011 11:39:25 +0200
Od: TomazM <tomaz.majerhold@arnes.si>
Organizacija: ARNES
Za: axis <axis-user@ws.apache.org>

Is any one solve this problem:
------------------------------
Caused by: java.lang.RuntimeException: JiBX framework jars not in classpath
	at org.apache.axis2.wsdl.codegen.extension.JiBXExtension.engage(JiBXExtension.java:57)
	at org.apache.axis2.wsdl.codegen.CodeGenerationEngine.generate(CodeGenerationEngine.java:224)


Environment:
------------------------------
Apache Maven 3.0.2 (r1056850; 2011-01-09 01:58:10+0100)
Java version: 1.6.0_10, vendor: Sun Microsystems Inc.
Java home: D:\java\jdk1.6.0_10\jre
Default locale: sl_SI, platform encoding: Cp1250
OS name: "windows xp", version: "5.1", arch: "x86", family: "windows"


I clean all my .m2/repository folders, so that I have clean library resolving

pom[dependency]:
------------------------------
<dependency>
	<groupId>org.apache.axis2</groupId>
	<artifactId>axis2-jibx</artifactId>			
	<version>1.5.1</version>			
	<scope>provided</scope>
</dependency>


<dependency>
	<groupId>org.jibx</groupId>
	<artifactId>jibx-extras</artifactId>
	<version>1.2.3</version>
	<scope>provided</scope>
</dependency>

<dependency>
	<groupId>org.jibx</groupId>
	<artifactId>jibx-run</artifactId>
	<version>1.2.3</version>
	<scope>provided</scope>
</dependency>

<dependency>
	<groupId>org.apache.axis2</groupId>
	<artifactId>axis2</artifactId>
	<version>1.5</version>
	<scope>provided</scope>
</dependency>


pom[building the code]:
------------------------------

<!-- wsdl2java -->
<plugin>
	<groupId>org.apache.axis2</groupId>
	<artifactId>axis2-wsdl2code-maven-plugin</artifactId>
	<version>1.5.4</version>
	<executions>
		<execution>
			<goals>
				<goal>wsdl2code</goal>
			</goals>
		<configuration>
			<packageName>si.arnes.ozwizardlu.service.jibx</packageName>
			<wsdlFile>${axis2.dir}/OZWIZARD_LU.wsdl</wsdlFile>
			<generateServerSide>true</generateServerSide>
			<generateServicesXml>true</generateServicesXml>
			<generateServerSideInterface>true</generateServerSideInterface>
			<unwrap>true</unwrap>
			<serviceName>ozwizardlu</serviceName>
			<databindingName>jibx</databindingName>
			<overWrite>true</overWrite>
			<targetSourceFolderLocation>../../../../src/main/java/</targetSourceFolderLocation>
			<options>
				<property>		   <name>bindingfile</name>											
					<value>${jibx.dir}/binding.xml</value>
				</property>
			</options>
		</configuration>
		</execution>
	</executions>
</plugin>

This bug is for 5 mounts already, is any one doing on this problem?



Regards, Tomaz





Mime
View raw message