axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brian DePradine (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (AXIS2-3762) Problem with SimpleAxisServer
Date Wed, 23 Apr 2008 16:59:21 GMT
Problem with SimpleAxisServer
-----------------------------

                 Key: AXIS2-3762
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-3762
             Project: Axis 2.0 (Axis2)
          Issue Type: Bug
            Reporter: Brian DePradine
            Assignee: Davanum Srinivas


I downloaded one of the nightly builds, and started running the SimpleAxisServer stand-alone,
i.e no servlet container. When I send a request to the JAX-WS caluclator service I get the
following response,

HTTP/1.1 500 Internal server error
Date: Wed, 23 Apr 2008 16:46:11 GMT
Server: Simple-Server/1.1
Transfer-Encoding: chunked
Content-Type: text/xml; charset=UTF-8

127
<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
   <soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
      <soapenv:Body>
         <soapenv:Fault>
            <faultcode>soapenv:Server</faultcode>
            <faultstring>javax/servlet/ServletContext</faultstring>
            <detail />
         </soapenv:Fault>
      </soapenv:Body>
   </soapenv:Envelope>
0

It took me a while to realize that this is due to a ClassNotFound exception, but that bit
of the message appears to be missing for some reason. Anyway, as a work around I added the
servlet-api-2.3.jar into the lib directory and the problem went away.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-dev-help@ws.apache.org


Mime
View raw message