axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lahiru Sandakith (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (AXIS2-2802) AxisFault:Connection refused:connect
Date Wed, 27 Jun 2007 03:01:26 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-2802?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#action_12508387
] 

Lahiru Sandakith commented on AXIS2-2802:
-----------------------------------------

Please send us an update on this issue. 
Thanks 

> AxisFault:Connection refused:connect
> ------------------------------------
>
>                 Key: AXIS2-2802
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-2802
>             Project: Axis 2.0 (Axis2)
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 1.2
>         Environment: Win Xp; Axis2-1.2; JDK1.5; Eclipse; Tomcat5.5
>            Reporter: haha
>            Assignee: Lahiru Sandakith
>
> I run my project inside the Eclipse, it works very fine. all things are right.
> But if i put the Client  on another Computer (remote,not local), with the command like
"axis2 com.wp.jk.Myclient", then i got the Exception:
> "org.apache.axis2.AxisFault:Connection refused:connect".   I have started the server,
and i'm sure that the ServiceEndpoint, port are right too. What's the 
> problem then? 
> ------------------------------
> the client structur:  (port:8099; IP: 160.24.3.4), no Tomcat
> axis2->bin->axis2.bat...
>          ->lib-> mClient.jar + mServer.jar + all necessary jar-files
>          ->conf->axis2.xml
>          ->repository->modues
>                               ->services->mServer.jar
>          ->comm.bat (with the Commando "axis2 com.wp.jk.Myclient" )
> -------------------------------
> the server structur: (IP: 162.21.2.2)
> tomcat->webapps->axis2
>                                                ->axis2-web
>                                               ->META-INF
>                                               ->WEB-INF-classes ->commanlogging+log4j
>                                                                   ->conf      ->axis2.xml
>                                                                   ->  lib       ->all
axis2-jars + mServer.jar+hsql.jar
>                                                                   ->services->mServer.jar
>                                                                   ->moduls ->...
>                                                                    ->web.xml (i added
"<servlet>MyDBServlete....</servlet>")
> --------------------------------
> so, these are all right? (Sure not all, but where is the bug?)  must i config the axis2.xml?
where should locate my Web Application?
>                                                                   

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-dev-help@ws.apache.org


Mime
View raw message