axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Saminda Abeyruwan" <samin...@gmail.com>
Subject Re: Proxy Properties working???
Date Tue, 03 Apr 2007 11:17:25 GMT
Please log a JIRA, I'll looking to it.

Thank you

Saminda

On 4/3/07, Paul Fremantle <pzfreo@gmail.com> wrote:
>
> Hi
>
> I'm using Axis2 1.2 RC1 and I'm trying to use the proxy properties,
> but I think there's a bug. Maybe I'm being stupid tho :-)
>
> Here is my code:
> PaulsServiceStub stub = new PaulsServiceStub(cc,
> "http://localhost:8080/PaulsService/mex");
>                 ProxyProperties pp = new ProxyProperties();
>                 pp.setProxyName("localhost");
>                 pp.setProxyPort(8000);
>                 stub._getServiceClient().getOptions().setProperty(
> HTTPConstants.PROXY, pp);
>
> etc...
>
> Here is what you see in TCPMON
>
> POST http://localhost/PaulsService/mex HTTP/1.1
>
>
> As you can see, the port is missing from the URL  - it should be
> http://localhost:8080/PaulsService/mex
>
> Paul
>
> --
> Paul Fremantle
> VP/Technology, WSO2 and OASIS WS-RX TC Co-chair
>
> http://bloglines.com/blog/paulfremantle
> paul@wso2.com
>
> "Oxygenating the Web Service Platform", www.wso2.com
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-dev-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-dev-help@ws.apache.org
>
>


-- 
Saminda Abeyruwan

Software Engineer
WSO2 Inc. - www.wso2.org

Mime
View raw message