axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Amila Suriarachchi" <amilasuriarach...@gmail.com>
Subject Re: Problems reading attributes
Date Mon, 16 Apr 2007 04:37:47 GMT
What is the databinding framwrok you use?
Can you test this with a nightly build or RC2?

On 4/16/07, Mark Badorrek <mbadorrek@avoga.com.au> wrote:
>
>
> I have a soap request using axis2-1.1  to generate the client and server
> bindings.
> The client seems to render the xml just fine, but the server side seems to
> have a problem.
>
> Specifically, here is a snippet of code that is generated from the client:
>
> <Field Id="TOTALSUMINSURED" xmlns:ns0="http://***********************
> ">100000</Field<http://aon.com.au/ebixconvertortypes/2007%22%3E100000%3C/Field>
> >
>
> If I attempt to do an xmlText() on the element I get the following
> string:
>
> <xml-fragment Id="TOTALSUMINSURED" xmlns:ns0="
> http://***********************" xmlns:soapenv="
> http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">100000</xml-fragment<http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/%22%3E100000%3C/xml-fragment>
> >
>
> This appears correct to me. This snippet is referred to in the generated
> code as a "FieldType".
>
>
> FieldType blah = fieldArr[i];    // OK
>
> String str = blah.getStringValue();   //OK
>
> String id = blah.getId();    //Fails - returns null
>
> 'str' will be set to '100000', whilst 'Id' will be set to null. I would
> have expected 'Id' to be 'TOTALSUMINSURED'.
> Does anyone else have problems retrieving attributes with axis2 or am I
> just doing something silly here?
>
> BTW, where is snippet from the scheme:
>
>  <complexType name="FieldType">
>   <simpleContent>
>    <extension base="string">
>     <attribute name="Id" type="string" use="required"/>
>    </extension>
>   </simpleContent>
>  </complexType>
>
> Cheers,
>
> Mark B
>
>
>



-- 
Amila Suriarachchi,
WSO2 Inc.

Mime
View raw message