axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Charitha Kankanamge <chari...@wso2.com>
Subject Re: Problem deploying example app on Weblogic 8.1, works on tomcat 5.5.20 though...
Date Thu, 29 Mar 2007 12:10:46 GMT
Hi Josh,
Please try to deploy axis2.war in exploded mode and check again.

regards
Charitha

Josh wrote:

> All,
>  
> I read through the Article "How to Embed an Axis2 based Web Service in 
> you Webapp?" (http://wso2.org/library/90) and downloaded the sample 
> code.  When I deploy this sample code on Tomcat 5.5.20, it works 
> fine.  If I visit 
> http://localhost:8080/axis2/services/BookService?wsdl, I am presented 
> with the WSDL for the service mentioned in the article.
>  
> I deployed the same war file (I added a weblogic.xml file with the 
> prefer-web-inf-classes option set to true) to weblogic 8.1 sp4.  When 
> I hit http://localhost:7001/axis2/services/BookService?wsdl 
> <http://localhost:7001/axis2/services/BookService?wsdl> , I receive 
> the following error:
>  
>   <Error> <HTTP> <BEA-101214> <Included resource or file 
> "/axis2/axis2-web/listSingleService.jsp" not found from requested 
> resource "/axis2/services/BookService".>
>  
> Why would axis be looking for this file when deploying on Weblogic and 
> not Tomcat?  Any ideas?
>  
> Joshua 




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-dev-help@ws.apache.org


Mime
View raw message