axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stuart Bell (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (AXIS2-2072) Code generator Eclipse plug-in not working when building from source
Date Thu, 01 Feb 2007 14:30:07 GMT
Code generator Eclipse plug-in not working when building from source
--------------------------------------------------------------------

                 Key: AXIS2-2072
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-2072
             Project: Axis 2.0 (Axis2)
          Issue Type: Bug
          Components: codegen
    Affects Versions: 1.1.1
         Environment: Windows XP, Eclipse 3.2.1, JDK 1.4.2
            Reporter: Stuart Bell
             Fix For: 1.1.1


Attempted to follow the installation instructions here:  http://ws.apache.org/axis2/tools/1_1/eclipse/wsdl2java-plugin.html

I've never had such a difficult experience with other Eclipse plug-ins.  I've had to go down
the route of building the plug-in from the source.  The create-project.xml for codegen seems
to be broken as it is attempting to reference an axis2-1.1.1.jar which no longer exists. 
It seems that the Axis libraries have been broken up into multiple JARs.  This seems to have
happened changed with retrospectively updating the build script.

Also, the installation guide for the plugin is very obscure.  I am aware of Maven, but I have
never used it.  Do I really have to spend days figuring out Maven just to re-build a plugin??

Was the plugin never developed to be just dropped into the plugins directory in Eclipse?

Regards,


Stuart Bell

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-dev-help@ws.apache.org


Mime
View raw message