axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "robert lazarski" <robertlazar...@gmail.com>
Subject Re: Mtom Sample
Date Tue, 29 Aug 2006 13:43:29 GMT
Now I remember ;-) . Try adding:

 <prefer-web-inf-classes>true</prefer-web-inf-classes>

in your weblogic.xml

HTH,
Robert
http://www.braziloutsource.com/

On 8/29/06, Pawnikar, Rajesh (Genworth, Contractor)
<Rajesh.Pawnikar@genworth.com> wrote:
> Yes. I downloaded the version on 24-Aug 2006 from nightly build. Not
> sure if the issue was fixed after this date.
>
> Thanks,
> Rajesh Pawnikar
> Mail ID: Rajesh.Pawnikar@genworth.com
>
>
> ________________________________
>
> From: robert lazarski [mailto:robertlazarski@gmail.com]
> Sent: Tue 8/29/2006 9:25 AM
> To: axis-dev@ws.apache.org
> Subject: Re: Mtom Sample
>
>
>
> Are you running the latest nightly? IIRC this was fixed after the 1.0
> release:
>
> http://people.apache.org/dist/axis2/nightly/
>
> HTH,
> Robert
> http://www.braziloutsource.com/
>
> On 8/29/06, Pawnikar, Rajesh (Genworth, Contractor)
> <Rajesh.Pawnikar@genworth.com> wrote:
> > Hi All,
> > I am trying to run MTOM sample provided with the Axis2 on Weblogic App
> > Server 8.1.  I have exploded the WAR and deployed it and is working
> > fine. When I click the List Services link, I could see
> >
> > Available services
> >
> >
> > mtomSample <http://localhost:7001/axis2/services/mtomSample?wsdl>
> >
> > Service EPR : http://localhost:7001/axis2/services/mtomSample
> > Service REST epr : http://localhost:7001/axis2/rest/mtomSample
> > <http://localhost:7001/axis2/rest/mtomSample>
> >
> > However when I run Sample Client to upload the image provided with the
> > application, I get the following error. The stack track is
> >
> > Aug 29, 2006 6:12:17 PM org.apache.axis2.transport.http.AxisServlet
> > doPost
> > SEVERE: java.lang.NoSuchMethodError:
> > javax.xml.namespace.QName.<init>(Ljava/lang
> > /String;Ljava/lang/String;Ljava/lang/String;)V
> > <Aug 29, 2006 6:12:17 PM GMT+05:30> <Error> <HTTP> <BEA-101214>
> > <Included resour
> > ce or file "/axis2/include/httpbase.jsp" not found from requested
> > resource "/axi
> > s2/services/mtomSample".>
> >
> > Can Anyone let me know what is this issue and how to resolve it.
> > Thanks in Advance
> >
> > Thanks,
> > Rajesh Pawnikar
> > <mailto:Rajesh.Pawnikar@genworth.com>
> >
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: axis-dev-unsubscribe@ws.apache.org
> > For additional commands, e-mail: axis-dev-help@ws.apache.org
> >
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-dev-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-dev-help@ws.apache.org
>
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-dev-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-dev-help@ws.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-dev-help@ws.apache.org


Mime
View raw message