axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dennis Sosnoski <...@sosnoski.com>
Subject Re: [Axis2] Integration tests failing on build
Date Tue, 25 Jul 2006 00:46:17 GMT
I retried a complete "maven clean"/"maven" cycle and this time it 
worked, so whatever was wrong the first time appears to have been some 
sort of intermittent issue. I now have a successful build.

  - Dennis

Dennis Sosnoski wrote:
> Now that the Axiom issue has been resolved I'm getting failures in the 
> integration security tests, including:
>
>    [junit] Running org.apache.axis2.security.AddressingMTOMSecurityTest
>    [junit] Tests run: 3, Failures: 3, Errors: 0, Time elapsed: 9.82 sec
>    [junit] [ERROR] TEST 
> org.apache.axis2.security.AddressingMTOMSecurityTest FAILED
>    [junit] Running org.apache.axis2.security.MTOMOptimizedSecurityTest
>    [junit] Tests run: 3, Failures: 3, Errors: 0, Time elapsed: 9.927 sec
>    [junit] [ERROR] TEST 
> org.apache.axis2.security.MTOMOptimizedSecurityTest FAILED
>    [junit] Running org.apache.axis2.security.Scenario1Test
>    [junit] Tests run: 3, Failures: 2, Errors: 0, Time elapsed: 9.938 sec
>    [junit] [ERROR] TEST org.apache.axis2.security.Scenario1Test FAILED
>    [junit] Running org.apache.axis2.security.Scenario2Test
>    [junit] Tests run: 3, Failures: 3, Errors: 0, Time elapsed: 9.913 sec
>    [junit] [ERROR] TEST org.apache.axis2.security.Scenario2Test FAILED
>
> Here's the report for the first one:
>
> Testsuite: org.apache.axis2.security.AddressingMTOMSecurityTest
> Tests run: 3, Failures: 3, Errors: 0, Time elapsed: 9.82 sec
>
> ------------- Standard Output ---------------
> Server started on port 5555.....[SimpleHTTPServer] Stop called
> Server stopped .....[SimpleHTTPServer] Stop called
> Server started on port 5555.....[SimpleHTTPServer] Stop called
> Server stopped .....[SimpleHTTPServer] Stop called
> Server started on port 5555.....[SimpleHTTPServer] Stop called
> Server stopped .....[SimpleHTTPServer] Stop called
> ------------- ---------------- ---------------
> ------------- Standard Error -----------------
> log4j:WARN No appenders could be found for logger 
> (org.apache.axiom.om.util.StAXUtils).
> log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
> java.lang.ClassNotFoundException: 
> org.apache.axis2.security.InteropScenarioClient
>    at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:200)
>    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
>    at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)
>    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
>    at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:268)
>
> Now into my third day of failures trying to build from the current 
> source.
>
>  - Dennis
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-dev-help@ws.apache.org


Mime
View raw message