axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steve Loughran (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (AXIS2-246) WS-Addressing namespaces not being set up right in wsa:action header
Date Wed, 28 Sep 2005 12:26:50 GMT
    [ http://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-246?page=comments#action_12330681 ] 

Steve Loughran commented on AXIS2-246:
--------------------------------------

I can make the problem go away by removing  call.setWsaAction(operationName) on the call.,
because then the 
wsa:action header is left out. 



> WS-Addressing namespaces not being set up right in wsa:action header
> --------------------------------------------------------------------
>
>          Key: AXIS2-246
>          URL: http://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-246
>      Project: Apache Axis 2.0 (Axis2)
>         Type: Bug
>     Versions: 0.91
>  Environment: Java1.5.04
>     Reporter: Steve Loughran
>     Priority: Critical

>
> I cannot use the addressing module, because when I try it, i get an error about the wsa:
prefix being unknown.
> Message:
> POST /services/Portal HTTP/1.1
> User-Agent: Axis/2.0
> SOAPAction: LookupSystem
> Connection: Keep-Alive
> Host: 127.0.0.1:8081
> Content-Length: 492
> Content-Type: application/soap+xml; charset=utf-8
> <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?><soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"><soapenv:Header><wsa:To
xmlns:wsa="http://schemas.xmlsoap.org/ws/2004/08/addressing">http://127.0.0.1:8081/services/Portal</wsa:To><wsa:Action>LookupSystem</wsa:Action></soapenv:Header><soapenv:Body><ns:lookupSystemRequest
xmlns:ns="http://www.gridforum.org/cddlm/deployapi/2005/02"><ns:ResourceId>Unknown</ns:ResourceId></ns:lookupSystemRequest></soapenv:Body></soapenv:Envelope>
> Response:
> HTTP/1.1 500 Internal Server Error
> Date: Wed, 28 Sep 2005 12:09:39 GMT
> Server: Jetty/4.2.24 (Windows XP/5.1 x86 java/1.5.0_05)
> Expires: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT
> Set-Cookie: JSESSIONID=401jclj9t3g2t;Path=/
> Content-Type: application/soap+xml; charset=utf-8
> Transfer-Encoding: chunked
> 4b2
> <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?><soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"><soapenv:Header></soapenv:Header><soapenv:Body><soapenv:Fault><soapenv:Code><soapenv:Value>Sender</soapenv:Value></soapenv:Code><soapenv:Reason><soapenv:Text>javax.xml.stream.XMLStreamException:
ParseError at [row,col]:[1,255]
> Message: could not determine namespace bound to element prefix wsa; nested exception
is: 
> 	org.apache.axis2.om.OMException: javax.xml.stream.XMLStreamException: ParseError at
[row,col]:[1,255]
> Message: could not determine namespace bound to element prefix wsa</soapenv:Text></soapenv:Reason><soapenv:Node>http://myAxisServer/role/default</soapenv:Node><soapenv:Role>http://myAxisServer/role/default</soapenv:Role><soapenv:Detail><soapenv:Exception>javax.xml.stream.XMLStreamException:
ParseError at [row,col]:[1,255]
> Message: could not determine namespace bound to element prefix wsa; nested exception
is: 
> 	org.apache.axis2.om.OMException: javax.xml.stream.XMLStreamException: ParseError at
[row,col]:[1,255]
> Message: could not determine namespace bound to element prefix wsa</soapenv:Exception></soapenv:Detail></soapenv:Fault></soapenv:Body></soapenv:Envelope>
> 0
> Looking at the message, the wsa: prefix is set on the wsa:to header, but not the wsa:action
header

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message