axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Davanum Srinivas <dava...@gmail.com>
Subject Re: [Axis2] Build problems
Date Wed, 17 Aug 2005 20:18:11 GMT
ok i will look into this. would appreciate a quick jira bug :)

-- dims

On 8/17/05, Dennis Sosnoski <dms@sosnoski.com> wrote:
> The build ran all the way through with no problems on 1.4.2. Switching
> back to 1.5 and running another "maven clean" + "maven" still fails the
> GroovyServiceTest, though.
> 
>   - Dennis
> 
> Davanum Srinivas wrote:
> 
> >great!
> >
> >On 8/17/05, Dennis Sosnoski <dms@sosnoski.com> wrote:
> >
> >
> >>Looks like the "maven clean" cleared it up - it's running through the
> >>tests now on 1.4.2. I'd used maven a long time ago for something or
> >>other which must have left things in an incompatible state.
> >>
> >>Thanks,
> >>
> >>  - Dennis
> >>
> >>Davanum Srinivas wrote:
> >>
> >>
> >>
> >>>that's weird. i just tried it an hour ago with 1.4.2_09. works fine.
> >>>could you run "svn update" followed by "maven clean" and then run
> >>>"maven"? better to even blow up your local maven repo (sometimes there
> >>>is weird broken jars). Just to be sure i will run it again and will
> >>>chime back in a few mins.
> >>>
> >>>-- dims
> >>>
> >>>On 8/17/05, Dennis Sosnoski <dms@sosnoski.com> wrote:
> >>>
> >>>
> >>>
> >>>
> >>>>I'm trying to get setup for building Axis2, but have run into problems.
> >>>>First I tried using JDK 1.4.2, which died early on with an incompatible
> >>>>class version error. Then I switched to JDK 1.5 and got further, but
it
> >>>>eventually died with:
> >>>>
> >>>>   [junit] Running org.apache.axis2.engine.OneWayRawXMLTest
> >>>>   [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 4.17 sec
> >>>>   [junit] Running org.apache.axis2.groovy.GroovyServiceTest
> >>>>   [junit] Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 14.052
sec
> >>>>   [junit] [ERROR] TEST org.apache.axis2.groovy.GroovyServiceTest FAILED
> >>>>   [junit] Running org.apache.axis2.tcp.TCPEchoRawXMLTest
> >>>>   [junit] Tests run: 3, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 8.95 sec
> >>>>   ...
> >>>>BUILD FAILED
> >>>>File......
> >>>>/home/dennis/.maven/cache/maven-multiproject-plugin-1.3.1/plugin.jelly
> >>>>Element... maven:reactor
> >>>>Line...... 217
> >>>>Column.... 9
> >>>>Unable to obtain goal [multiproject:install-callback] --
> >>>>/home/dennis/.maven/cache/maven-test-plugin-1.6.2/plugin.jelly:181:54:
> >>>><fail> There were test failures.
> >>>>Total time: 11 minutes 17 seconds
> >>>>
> >>>>Is the build really broken (especially for 1.4.2), or have I just got
> >>>>something misconfigured? Thanks,
> >>>>
> >>>> - Dennis
> >>>>
> >>>>
> >>>>
> >>>>
> >>>>
> >>>
> >>>
> >>>
> >>>
> >
> >
> >
> >
> 


-- 
Davanum Srinivas : http://wso2.com/ - Oxygenating The Web Service Platform

Mime
View raw message