axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tim Kagle (JIRA)" <axis-...@ws.apache.org>
Subject [jira] Commented: (AXIS-1898) java2wsdl --extraClasses does not add extraClasses option to deploy.wsdd
Date Tue, 12 Apr 2005 00:10:17 GMT
     [ http://issues.apache.org/jira/browse/AXIS-1898?page=comments#action_62618 ]
     
Tim Kagle commented on AXIS-1898:
---------------------------------

How does one use the --deploy flag?

Here's what I get:

java.net.MalformedURLException: no protocol: /ws/generated/wsdl/ArchiveManager.wsdl
        at java.net.URL.<init>(URL.java:537)
        at java.net.URL.<init>(URL.java:434)
        at java.net.URL.<init>(URL.java:383)
        at oracle.xml.parser.v2.XMLReader.pushXMLReader(XMLReader.java:214)
        at oracle.xml.parser.v2.XMLParser.parse(XMLParser.java:180)
        at oracle.xml.jaxp.JXDocumentBuilder.parse(JXDocumentBuilder.java:151)
        at org.apache.axis.utils.XMLUtils.newDocument(XMLUtils.java:369)
        at org.apache.axis.utils.XMLUtils.newDocument(XMLUtils.java:420)
        at org.apache.axis.wsdl.symbolTable.SymbolTable.populate(SymbolTable.java:473)
        at org.apache.axis.wsdl.gen.Parser$WSDLRunnable.run(Parser.java:356)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:534)


I tried --output file:///some/path/Manager.wsdl but then I get FileNotFoundException.

Is there an example on how to use the --deploy option?

> java2wsdl --extraClasses does not add extraClasses option to deploy.wsdd
> ------------------------------------------------------------------------
>
>          Key: AXIS-1898
>          URL: http://issues.apache.org/jira/browse/AXIS-1898
>      Project: Axis
>         Type: Bug
>   Components: Deployment / Registries
>     Versions: 1.2RC3
>  Environment: Linux
>     Reporter: Tim Kagle

>
> When using --extraClasses as an argument to java2wsdl the statically generated WSDL is
correct, it includes all extra classes, but an option <parameter name="extraClasses" value="..."/>
is not added to the deploy.wsdd generated file. This is a problem because the automatically
generated WSDL file by the Axis runtime (by going to http://.../ServiceName?wsdl) is incorrect,
it's missing all the extra classes.
> Can this be fixed for the 1.2 release please?
> Thank you.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
-
If you want more information on JIRA, or have a bug to report see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message