axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chathura Herath" <chath...@opensource.lk>
Subject RE: [Axis2]Maven Build broken?
Date Wed, 23 Mar 2005 09:42:04 GMT
Hi Jayachandra,

Yup.. It was noticed and fixed.
Pls get an update and check.

Thanks
Chathura

> -----Original Message-----
> From: jayachandra [mailto:jayachandra@gmail.com]
> Sent: Wednesday, March 23, 2005 11:37 AM
> To: axis-dev@ws.apache.org
> Cc: Chathura Herath
> Subject: Re: [Axis2]Maven Build broken?
> 
> Just now checked out from svn and ran a maven build
> 
> org.apache.axis.engine.EchoRawXMLTest in samples module is failing and
> build is breaking. Plz look into this ASAP
> 
> Jayachandra
> 
> On Tue, 22 Mar 2005 17:58:31 +0530, Ashutosh Shahi <ashu07@gmail.com>
> wrote:
> > Chathura,
> >         Sending the input and output response. As you can see, the
> > content of the node <sample1:echo> is missing in the response.
> > I tried with the latest revision now and the problem still exists.
> >
> >  [java] Sending request...
> >     [java] <soapenv:Envelope
> > xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
> >
> xmlns:sample1="http://sample1.org/sample1"><soapenv:Header></soapenv:Heade
> r><soapenv:Body><sample1:echo><sample1:Text>Axis2
> >  Echo
> String</sample1:Text></sample1:echo></soapenv:Body></soapenv:Envelope>
> >
> >     [java] log4j:WARN No appenders could be found for logger
> > (org.apache.axis.engine.AxisEngine).
> >     [java] log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
> >     [java] Responce received  ...
> >     [java] <soapenv:Envelope
> > xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
> >
> xmlns:sample1="http://sample1.org/sample1"><soapenv:Header></soapenv:Heade
> r><soapenv:Body><sample1:echo></sample1:echo></soapenv:Body></soapenv:Enve
> lope>
> >
> > Ashutosh
> >
> > On Tue, 22 Mar 2005 16:31:47 +0600, Chathura Herath
> > <chathura@opensource.lk> wrote:
> > > Hi Ashutosh,
> > > I just looked at the useguide/sample1. It worked fine both in the
> current
> > > revision and the revision 158420. I simply couldn't regenerate the
> problem
> > > you claimed. When you say the body is disappeared did you mean the
> soap body
> > > element or the whole soap message?
> > >
> > > Still to look at the Build failure.
> > >
> > > Thanks
> > > Chathura
> > >
> > > > -----Original Message-----
> > > > From: Ashutosh Shahi [mailto:ashu07@gmail.com]
> > > > Sent: Tuesday, March 22, 2005 3:57 PM
> > > > To: axis-dev@ws.apache.org
> > > > Subject: [Axis2]Maven Build broken?
> > > >
> > > > Hi all,
> > > >          Trying the latest sources from Axis2 svn, I found that
> maven
> > > > build fails because of some
> > > > tests on addressing handlers that have been added recently. When i
> > > > tried the revision just before that, found that the content of body
> > > > disappears in the response received. I tried the sample programs
> from
> > > > userguide/sample1. Can someone look into it?
> > > >
> > > > Ashutosh
> > >
> > >
> >
> 
> 
> --
> -- Jaya




Mime
View raw message