axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From babloosony <babloos...@gmail.com>
Subject Server Side AXIS-Web Service Unknown Exception
Date Wed, 02 Feb 2005 17:17:24 GMT
Hi All,


Environment
------------
1. WSAD 5.1.2
2. AXIS 1.2 RC2 on both server and client
3. WebSphere Application Server 5.0
4. custom (de)serializers written replacing axis default
(de)serializers both at server side and client side

I have deployed an EJB using WSAD 5.1.2's WebSphere 5.0 Test
Environment and exposed it as web service  using AXIS 1.2 RC2 on the
server side.

I am able to test and run the ejb using WSAD's Universal Test Client
but when I write a web service client program  that uses AXIS 1.2 RC2
generated stubs I am getting valid soap request and below soap
response from the server but no error message in  server stack trace.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soapenv:Envelope
xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
 <soapenv:Body>
  <soapenv:Fault>
   <faultcode>soapenv:Server.userException</faultcode>
   <faultstring>org.xml.sax.SAXException: Deserializing parameter
&apos;dce-plane-liste-request-bean&apos;:  could not find deserializer
for type {http://ws.myengine.com/schemas/nec}dce-plane-liste-request-bean</faultstring>
   <detail/>
  </soapenv:Fault>
 </soapenv:Body>
</soapenv:Envelope>


For your information here is my server-config.wsdd on the server side :

	<service name="DCEPLWS" provider="java:EJB" style="wrapped" use="literal">
		<parameter name="homeInterfaceName" value="<some valid setting>"/>
		<parameter name="remoteInterfaceName" value="<some valid setting>"/>
		<parameter name="allowedMethods" value="<some valid setting>"/>
		<parameter name="className" value="<some valid setting>"/>
		<parameter name="beanJndiName" value="<some valid setting>" />
	    <parameter name="jndiURL" value="iiop://localhost:2809/"/>
	    <parameter name="jndiContextClass"
value="com.ibm.websphere.naming.WsnInitialContextFactory"/>
		<parameter name="wsdlPortType" value="<some valid setting>"/>
		<parameter name="wsdlServicePort" value="<some valid setting>"/>
		<parameter name="wsdlTargetNamespace" value="<some valid setting>"/>
		<namespace><some valid setting></namespace>
		<typeMapping xmlns:ns="http://ws.mycomp.com/schemas/irscee"
qname="ns:dc-planee-list-request-bean"
type="java:com.mycomp.DCPlanListRequestBean"
serializer="com.mysd.RamSerializerFactory"
deserializer="com.mysd.RamDeserializerFactory"
encodingStyle=""></typeMapping>
		<typeMapping xmlns:ns="http://ws.mycomp.com/schemas/irscee"
qname="ns:dc-planee-list-data-bean"
type="java:com.mycomp.DCPlanListDataBean"
serializer="com.mysd.RamSerializerFactory"
deserializer="RamDeserializerFactory" encodingStyle=""></typeMapping>
		<typeMapping xmlns:ns="http://ws.mycomp.com/wsdl/irscee"
qname="ns:MyException" type="java:com.mycomp.MyException"
serializer="com.mysd.RamSerializerFactory"
deserializer="RamDeserializerFactory" encodingStyle=""></typeMapping>
	</service>



I see that all my entries in my above server-config.wsdd file are
correct. How do I further debug this problem ?

Can anyone please tell what is this error occurring and how to solve it ?




Thanks & Regards,
Kumar.

Mime
View raw message