axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Montabert, Olivier" <olivier.montab...@hp.com>
Subject xsd:int parameters decoding fails (Null Pointer) when in document/literal SOAP message on the server side
Date Thu, 04 Nov 2004 13:32:17 GMT
Hi,

I encountered a bug (Null Pointer) that appears while 
decoding xsd:int parameters from document/literal SOAP message
on the server side.
This problem appears with AXIS V1.1 and V1.2 RC1.

You could find attached a WSDL and a client sample, to
reproduce the problem.

Hereafter the encountered fault for
AXIS V1.1
---------
     [java] AxisFault
     [java]  faultCode:
{http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/}Server.userException
     [java]  faultSubcode: 
     [java]  faultString: java.lang.NullPointerException
     [java]  faultActor: 
     [java]  faultNode: 
     [java]  faultDetail: 
     [java] 	{http://xml.apache.org/axis/}stackTrace: AxisFault
     [java]  faultCode:
{http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/}Server.userException
     [java]  faultSubcode: 
     [java]  faultString: java.lang.NullPointerException
     [java]  faultActor: 
     [java]  faultNode: 
     [java]  faultDetail: 

AXIS V1.2 RC1
-------------

     [java] AxisFault
     [java]  faultCode:
{http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/}Server.userException
     [java]  faultSubcode: 
     [java]  faultString: java.lang.NullPointerException
     [java]  faultActor: 
     [java]  faultNode: 
     [java]  faultDetail: 
     [java]
{http://xml.apache.org/axis/}hostname:hard.vbe.cpqcorp.net


Regards,

Olivier Montabert

Mime
View raw message