axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From axis-...@ws.apache.org
Subject [jira] Created: (AXIS-1530) JWS has troubles starting on JBoss 3.2.5
Date Thu, 26 Aug 2004 08:24:31 GMT
Message:

  A new issue has been created in JIRA.

---------------------------------------------------------------------
View the issue:
  http://issues.apache.org/jira/browse/AXIS-1530

Here is an overview of the issue:
---------------------------------------------------------------------
        Key: AXIS-1530
    Summary: JWS has troubles starting on JBoss 3.2.5
       Type: Bug

     Status: Unassigned
   Priority: Minor

    Project: Axis
 Components: 
             Deployment / Registries
   Versions:
             1.1

   Assignee: 
   Reporter: Stefan Champailler

    Created: Thu, 26 Aug 2004 1:22 AM
    Updated: Thu, 26 Aug 2004 1:22 AM
Environment: 10:04:10,290 INFO  [Server] Release ID: JBoss [WonderLand] 3.2.5 (build: CVSTag=JBoss_3_2_5
date=200406251954)

10:04:10,976 INFO  [ServerInfo] Java version: 1.4.2_04,Sun Microsystems Inc.
10:04:10,977 INFO  [ServerInfo] Java VM: Java HotSpot(TM) Server VM 1.4.2_04-b05,Sun Microsystems
Inc.
10:04:10,977 INFO  [ServerInfo] OS-System: Linux 2.6.7-1-686,i386

10:04:30,977 INFO  [StandardEngine] Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/5.0.26
1

Description:
I installed Axis 1.1 this way :

Download the appliaction
make a WAR out of the webapps/axis directory
moved the WAR into jboss/server/default/deploy
started JBoss 

Then connected to http://localhost:8080/axis/EchoHeaders.jws?method=list

JBoss log then reports

Class javax.servlet.http.HttpServletRequest not found in import.

for the class EchoHeaders.java

I fixed this myself by doing

JBOSSJAR=${JBOSS}/server/default/deploy/jbossweb-tomcat50.sar
JBOSS_CLASSPATH=${JBOSSJAR}/servlet-api.jar
export JBOSS_CLASSPATH

before starting JBoss.

However, I thought the Axis integration should work flawlessly, that's why I fill a bug.

I've seen other reference to this problem here :

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=20464
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=17906

Hope it helps.

Stefan





---------------------------------------------------------------------
JIRA INFORMATION:
This message is automatically generated by JIRA.

If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa

If you want more information on JIRA, or have a bug to report see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message