axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <de...@adaptiveinternational.com>
Subject Re: attributeGroup wsdl2java issue
Date Fri, 27 Feb 2004 02:33:49 GMT


Okidoki.

I'll give you the facts as I know them.. Firstly, I don't know how to tell 
which build of axis 1.1 I have.. Is there an easy build number or something? 

axis.jar file size is 1,235,721 bytes. Modified on 13 june 2003 at 10:27am. 

I just downloaded it from the website. So it must be the latest and greatest 
yeah?


I've got 2 files for your perusal. a wsdl and a schema file showing both the 
incorrect working of wsdl2java and the work-around. How do you want me to 
pass them over to you?

regards,
dk-


Brook Richan <brichan@sandlot.com> said:

> oops, I mean Bug# 23145...
> 
> >>> brichan@sandlot.com 02/26/04 11:50AM >>>
> dk,
> 
> Bug# 23124 addressed and fixed the problem of attributeGroups being
> ignored.
> 
> Is there something else that needs to work differently? Or are you
> perhaps not using the latest code?
> 
> Brook Richan
> 
> >>> denis@adaptiveinternational.com 02/25/04 09:49PM >>>
> 
> Hi, 
> 
> I've come across a wsdl2java issue where no code is generated when 
> attributeGroups are used.
> 
> Firstly, is this the same issue as ..
> 
> http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=24589 
> 
> It looks similar. Should I bother reporting this? 
> 
> There is a discussion thread that touches on this issue here -- 
> http://marc.theaimsgroup.com/?l=axis-user&m=107478575301395&w=2 
> 
> but comes to no resolution.
> 
> any guidance appreciated,
> dk-
> 
> 
> 



-- 




Mime
View raw message