axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 27207] New: - axis 1.1 can not solve the problem of " element and attribute are the same name"
Date Wed, 25 Feb 2004 01:12:18 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=27207>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=27207

axis 1.1 can not  solve the problem of " element and attribute are the same name"

           Summary: axis 1.1 can not  solve the problem of " element and
                    attribute are the same name"
           Product: Axis
           Version: 1.1
          Platform: Other
        OS/Version: Solaris
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: WSDL processing
        AssignedTo: axis-dev@ws.apache.org
        ReportedBy: xuliujuan@hotmail.com


When the element and attribute have the same name,the axis_1.1generates wrong 
code. That is to say Axis_1.1 could not be able to distinguish the element and 
attrubute when their name are same. Axis just generate the same codes for them. 
It could not resolve the schema like the following below
    <complexType name="sayHello">
        <sequence>
          <element name="string_1" type="string" nillable="true"/>
          <element name="string_2" type="string"
nillable="true"/>
        </sequence>

          <attribute name="string_1" type="string" use="required"/>
      </complexType>

Mime
View raw message