axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tetsuya Kitahata <tets...@apache.org>
Subject Re: creating webpages for axis c++
Date Fri, 24 Oct 2003 14:39:41 GMT

On Fri, 24 Oct 2003 10:26:14 -0400 (EDT)
(Subject: Re: creating webpages for axis c++)
<sanjayas@opensource.lk> wrote:

> When I do "forrest site" (on a fresh checkout without any changes) in
> ws-axis/contrib/axisdocs I get a BUILD FAILED. I am using
> apache-forrest-0.5.1 with bundled ant bundled. How ever I get a
> "Total time: 2 minutes 0 seconds" before the BUILD FAILED message. Has the
> build succeeded or not?
> if it has failed what could be the problem. the last bit of output from
> forrest is given below.
> 
> =============================================================
> * [0]   0.12s  26.3Kb  java/images/subsystems.jpg
> * [0]   0.06s  5.0Kb   docs/images/image2-1.gif
> * [0]   4.317s 57.3Kb  docs/CachingEarlDraft2.pdf
> * [0]   0.1s   20.4Kb  java/images/SAXHandlerClasses.jpg
> Total time: 2 minutes 0 seconds
> 
> BUILD FAILED
> E:\installations\apache-forrest-0.5.1-bin\forrest.build.xml:631: Java
> returned:
> 1
> 
> Total time: 2 minutes 8 seconds
> 
> ================================================================

Just the lack of the apidocs right now,
I think you can see
ws-axis\contrib\axisdocs\build\tmp\brokenlinks.xml
for more information. (After the execution of "forrest site")

Please see
http://ws.apache.org/howtobuild.html
and also improve this document :)

-- Tetsuya. (tetsuya@apache.org)


Mime
View raw message