axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 21231] New: - Arrays dont get deserialized on the server side
Date Tue, 01 Jul 2003 14:56:20 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=21231>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=21231

Arrays dont get deserialized on the server side

           Summary: Arrays dont get deserialized on the server side
           Product: Axis
           Version: 1.1
          Platform: Other
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Serialization/Deserialization
        AssignedTo: axis-dev@ws.apache.org
        ReportedBy: fmccullough@marrakech.com


I have a method on my client which takes a java bean. This java bean contains 
an array of java beans. When the client runs everything looks fine in the soap 
monitor but when the bean gets deserialized on the server side the array within 
my java bean is null . ??

Not sure why this should happen because when i'm doing the opposite i.e. 
passing a java bean which contains an array of java beans from the server to 
the client everything works as it should and the arrays can be accessed!!

Mime
View raw message