axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 20071] New: - ArraySerializer not adding xsi type
Date Tue, 20 May 2003 17:41:56 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=20071>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=20071

ArraySerializer not adding xsi type

           Summary: ArraySerializer not adding xsi type
           Product: Axis
           Version: 1.0-rc2
          Platform: Other
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Serialization/Deserialization
        AssignedTo: axis-dev@ws.apache.org
        ReportedBy: robert@browsersoft.com


This problem is either with the ArraySerializer or with the Deserializer. On an array, 
the xsi type is not getting added and the graph cannot be deserialized. Example:
<objectA soapenc:arrayType="xsd:anyType[1]">
   <item.....>

Does not work, but
<objectA xsi:type="soapenc:Array" soapenc:arrayType="xsd:anyType[1]">

Does work. Adding this line of code:

attrs.addAttribute(schema.getXsiURI(), "type", "type",  "CDATA",  "soapenc:Array");

after line 274 (approx.) of the ArraySerializer solves the issue and the graph can be 
deserialized.

This is a wrapped document service as well. Tom Jordahl pointed out that this 
_looks_ like it should be taking place around line 324 of the ArrarySerializer.

Mime
View raw message