axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vidyanand Murunikkara" <Vidyan...@infravio.com>
Subject RE: Trying to get a build working ?
Date Wed, 11 Dec 2002 19:47:30 GMT
Hi Paul 

Can u try with the latest source. The build works just fine for me 

Thanks
Vidyanand

-----Original Message-----
From: Paul Campbell [mailto:seapwc@halcyon.com]
Sent: Wednesday, December 11, 2002 11:27 AM
To: axis-dev@xml.apache.org
Subject: Trying to get a build working ?



>junit:
>    [junit] Running test.RPCDispatch.PackageTests
>    [junit] Tests run: 16, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 5.029
sec
>    [junit] Running test.badWSDL.PackageTests
>    [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 25.273
sec
>    [junit] Running test.chains.PackageTests
>    [junit] Tests run: 5, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 24.777
sec
>    [junit] Running test.concurrency.PackageTests
>    [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 45.914
sec
>    [junit] Running test.dynamic.PackageTests
>    [junit] Tests run: 5, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 58.775
sec
>    [junit] Running test.encoding.PackageTests
>    [junit] - No returnType was specified to the Call object!  You must
call setReturnType() if you have called addParameter().
>    [junit] Tests run: 236, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed:
17.271 sec
>    [junit] Running test.faults.PackageTests
>    [junit] Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 13.81
sec
>    [junit] Running test.inheritance.PackageTests
>    [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 14.35
sec
>    [junit] Running test.message.PackageTests
>    [junit] Tests run: 20, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 13.81
sec
>    [junit] Running test.outparams.PackageTests
>    [junit] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 12.116
sec
>    [junit] Running test.properties.PackageTests
>    [junit] Tests run: 3, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 13.535
sec
>    [junit] Running test.saaj.PackageTests
>    [junit] Tests run: 10, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 7.386
sec
>    [junit] Running test.session.PackageTests
>    [junit] Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 17.041
sec
>    [junit] Running test.utils.PackageTests
>    [junit] Tests run: 30, Failures: 1, Errors: 3, Time elapsed: 17.819
sec
>
>BUILD FAILED
>file:/opt/xml-axis/java/buildTest.xml:106: Test test.utils.PackageTests
failed


Mime
View raw message