axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 13242] New: - SimpleAxisServer's 'start' doesn't return anymore
Date Thu, 03 Oct 2002 11:26:19 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=13242>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=13242

SimpleAxisServer's 'start' doesn't return anymore

           Summary: SimpleAxisServer's 'start' doesn't return anymore
           Product: Axis
           Version: current (nightly)
          Platform: All
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Blocker
          Priority: Other
         Component: Basic Architecture
        AssignedTo: axis-dev@xml.apache.org
        ReportedBy: dug@us.ibm.com


In Beta 3 SimpleAxisServer's start method used to return (spawn a thread).
Since then it was changed to be based on a doThread flag but there is no
way to set this flag w/o going through main() - which some people may
not do (ie. (new SimpleAxisServer()).start() ).
Fix:
  Change doThreads's default value to 'true' to match old behavour
  Add get/setDoThreads methods so that people can change the default.

I marked this as a block/critical because this is a regression in the sense 
that it is a change in Axis behavour with no way for the user to switch it back
(and of course it blocks us  :-)

Mime
View raw message