axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Glyn Normington" <glyn_norming...@uk.ibm.com>
Subject Re: Build break on 1.0 branch in test.wsdl._import
Date Fri, 27 Sep 2002 15:41:02 GMT

Russell,

Yup, on its own I get BUILD SUCCESSFUL in 1 minute and 8 seconds.

I think this test was failing intermittently in the context of a full build
a week or so ago, but a fix went in which seemed to solve the problem.

Glyn


                                                                                         
                                            
                      Russell                                                            
                                            
                      Butek/Austin/IBM@        To:       axis-dev@xml.apache.org         
                                            
                      IBMUS                    cc:                                       
                                            
                                               Subject:  Re: Build break on 1.0 branch in
test.wsdl._import                           
                      27/09/02 13:57                                                     
                                            
                      Please respond to                                                  
                                            
                      axis-dev                                                           
                                            
                                                                                         
                                            
                                                                                         
                                            







I don't have any problems with it, Glyn.

Can you run JUST that test?

cd test/wsdl/_import
ant compile run

Russell Butek
butek@us.ibm.com


"Glyn Normington" <glyn_normington@uk.ibm.com> on 09/27/2002 03:18:04 AM

Please respond to axis-dev@xml.apache.org

To:    axis-dev@xml.apache.org
cc:
Subject:    Build break on 1.0 branch in test.wsdl._import



I tried building the 1.0 branch and got the following failure (only the end
of the build is included).

Anyone else seeing this? It seems unlikely that there is a network problem
since the wsdl file is on the local file system.

(See attached file: buildlog)

Glyn








Mime
View raw message