axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tom Jordahl <t...@macromedia.com>
Subject RE: Fwd: Re: Problem compiling the sample code in axis1.0 rc1
Date Tue, 17 Sep 2002 14:25:42 GMT

What exactly is the problem?  

That the samples have build.xml files to build them and they use the top level 'xmls' directory?
 If that is it, then yes, you just need to update the correct target in the top level build
file.

--
Tom Jordahl
Macromedia Server Development



-----Original Message-----
From: Matt Seibert [mailto:mseibert@us.ibm.com]
Sent: Tuesday, September 17, 2002 10:07 AM
To: axis-dev@xml.apache.org
Subject: RE: Fwd: Re: Problem compiling the sample code in axis1.0 rc1






Okay, I'm going to try to fix this up today.  I am assuming that I need to
simply put something in the dist target of build.xml?

Matt Seibert                                           mseibert@us.ibm.com
IBM        External:    (512) 838-3656      Internal:   678-3656


None of the build files are in the binary distribution.
Matt, did something change so they need to be?  If so you should update the
'dist' target.

--
Tom Jordahl
Macromedia


-----Original Message-----
From: Harish Prabandham [mailto:harishp@onebox.com]
Sent: Wednesday, September 11, 2002 4:38 PM
To: axis-dev@xml.apache.org
Cc: axis-dev@xml.apache.org
Subject: Re: Fwd: Re: Problem compiling the sample code in axis1.0 rc1


I verified windows distribution & I did not see these
files as a part of axis binary distribution.

However, I did see these file in the source distribution
of axis.

I grabbed the files from the source distribution and
attempted to compile the stock sample. But I got:

java org.apache.tools.ant.Main build.xml
Buildfile: build.xml

BUILD FAILED
Target `build.xml' does not exist in this project.

Total time: 4 seconds

Am I missing something else? Should I file a bug?


Thx.

Harish

---- Matt Seibert <mseibert@us.ibm.com> wrote:
>
> Anyone have any idea about this?  It appears that (at least
> this guy)
> doesn't have the xml-axis/java/xmls tree....
>
> Matt Seibert
> mseibert@us.ibm.com
> IBM        External:    (512) 838-3656      Internal:
>  678-3656
>
>
>
>
>
>                       "Harish
>
>
>                       Prabandham"              To:
>   axis-dev@xml.apache.org
>
>                       <harishp@onebox.c        cc:
>
>
>                       om>                      Subject:
>  Fwd: Re: Problem compiling the sample code in axis1.0
> rc1
>
>
>
>                       09/11/2002 14:44
>
>
>                       Please respond to
>
>
>                       axis-dev
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> ----- Message from Matt Seibert <mseibert@us.ibm.com> on
> Wed, 11 Sep 2002
> 14:42:09 -0500 -----
>
>
>         To: axis-user@xml.apache.org
>
>
>
>    Subject: Re: Problem compiling the sample code in axis1.0
> rc1
>
>
>
>
> Ahhh.. then there is a problem with the dist.
>
> There should be a ${axis-root}/xmls tree with 7 files in
> it.  These files
> configure the build environment.
>
> Please send a note to axis-dev about this, so that someone
> can look at the
> package....  I can't think of why no one else would have
> reported this
> yet....
>
> Matt Seibert
> mseibert@us.ibm.com
> IBM        External:    (512) 838-3656      Internal:
>  678-3656
>
>
> I installed the axis 1.0 rc1 on Solaris and I am
> using JDK 1.3 for building the samples.
>
> shell> cd <axis-root>/samples/stock
> shell> java org.apache.tools.ant.Main build.xml
>
> I did a find and I could not find properties.xml
> anywhere in the <axis-root>.
>
>
> Harish
> ---- Matt Seibert <mseibert@us.ibm.com> wrote:
> >
> > What Command are you executing, and from what level of
> > the tree (i.e.
> > where)?
> >
> > Matt Seibert
> > mseibert@us.ibm.com
> > IBM        External:    (512) 838-3656      Internal:
> >  678-3656
> >
> >
> >
> >
> >
> >                       "Harish
> >
> >
> >                       Prabandham"              To:
> >   axis-user@xml.apache.org
> >
> >                       <harishp@onebox.c        cc:
> >
> >
> >                       om>                      Subject:
> >  Problem compiling the sample code in axis1.0 rc1
> >
> >
> >
> >
> >                       09/11/2002 14:12
> >
> >
> >                       Please respond to
> >
> >
> >                       axis-user
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Hi,
> >
> > I am trying to compile the stock sample code that ship
> > with the axis 1.0 using ant.
> >
> > ant complains that it could not find the file:
> > ../../xmls/properties.xml
> >
> > Can someone tell me where to find the file to
> > make Ant happy?
> >
> >
> > Thanks,
> >
> > --
> > Harish Prabandham
> > harishp@onebox.com/harishp@yahoo.com - Email
> >
> >
> >
> >
>
>
>
>
>
>
>
>


Mime
View raw message