axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Roder <mro...@wamnet.com>
Subject RE: Issue: tcpmon and redhat 7.1 - clients hang
Date Thu, 06 Dec 2001 19:04:44 GMT

This did not change the behavior I am seeing.  The tcpmon has a status of
Done for the request/response pair, but the client just sits there.

Later

Mark


-----Original Message-----
From: Doug Davis [mailto:dug@us.ibm.com]
Sent: Wednesday, December 05, 2001 12:21 PM
To: axis-dev@xml.apache.org
Subject: RE: Issue: tcpmon and redhat 7.1 - clients hang


can you try this version of tcpmon and see if it helps.
(See attached file: tcpmon.java)
-Dug


Mark Roder <mroder@wamnet.com> on 12/04/2001 12:37:03 PM

Please respond to axis-dev@xml.apache.org

To:   "'axis-dev@xml.apache.org '" <axis-dev@xml.apache.org>
cc:
Subject:  RE: Issue: tcpmon and redhat 7.1 - clients hang




Can anyone reproduce this problem?

Mark


-----Original Message-----
From: Mark Roder
To: axis-dev@xml.apache.org
Sent: 11/29/01 4:19 PM
Subject: Issue: tcpmon and redhat 7.1 - clients hang


If I run tcpmon on redhat 7.1 using jdk 1.3.1_01, my soap client
application
hangs.  The tcpmon UI will display the request and the response from the
server, but the client seems like it does not get the response.

Client on NT, tcpmon on NT - works
Client on NT, tcpmon on redhat - hangs client
Client on redhat, tcpmon on NT - works

Can anyone reproduce this?  How can I help someone debug this?

Later

Mark


Mime
View raw message