axis-java-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sanjay Bahal <sb6...@yahoo.com>
Subject Re: Axis Install Problem- Help!!
Date Fri, 30 Nov 2001 19:08:38 GMT
Glen,
I removed the -l argument. Then I get this error:
C:\xml-axis>java org.apache.axis.client.AdminClient
-http://localhost:8080/axis/
services/AdminService samples/stock/client_deploy.xml
Processing file samples/stock/client_deploy.xml
AxisFault
  faultCode:
http://xml.apache.org/axis/:Server.generalException
  faultString: null
  faultActor: null
  faultDetail:
        stackTrace: java.net.UnknownHostException: ttp
        at java.net.InetAddress.getAllByName0(Unknown
Source)
        at java.net.InetAddress.getAllByName0(Unknown
Source)
        at java.net.InetAddress.getByName(Unknown
Source)
        at java.net.Socket.<init>(Unknown Source)
        at
org.apache.axis.transport.http.HTTPSender.invoke(HTTPSender.java:220)

        at
org.apache.axis.SimpleTargetedChain.invoke(SimpleTargetedChain.java:1
04)
        at
org.apache.axis.client.AxisClient.invoke(AxisClient.java:172)
        at
org.apache.axis.client.Call.invoke(Call.java:1268)
        at
org.apache.axis.client.Call.invoke(Call.java:655)
        at
org.apache.axis.client.AdminClient.process(AdminClient.java:323)
        at
org.apache.axis.client.AdminClient.process(AdminClient.java:303)
        at
org.apache.axis.client.AdminClient.process(AdminClient.java:310)
        at
org.apache.axis.client.AdminClient.process(AdminClient.java:261)
        at
org.apache.axis.client.AdminClient.main(AdminClient.java:344)


java.net.UnknownHostException: ttp
        at java.net.InetAddress.getAllByName0(Unknown
Source)
        at java.net.InetAddress.getAllByName0(Unknown
Source)
        at java.net.InetAddress.getByName(Unknown
Source)
        at java.net.Socket.<init>(Unknown Source)
        at
org.apache.axis.transport.http.HTTPSender.invoke(HTTPSender.java:220)

        at
org.apache.axis.SimpleTargetedChain.invoke(SimpleTargetedChain.java:1
04)
        at
org.apache.axis.client.AxisClient.invoke(AxisClient.java:172)
        at
org.apache.axis.client.Call.invoke(Call.java:1268)
        at
org.apache.axis.client.Call.invoke(Call.java:655)
        at
org.apache.axis.client.AdminClient.process(AdminClient.java:323)
        at
org.apache.axis.client.AdminClient.process(AdminClient.java:303)
        at
org.apache.axis.client.AdminClient.process(AdminClient.java:310)
        at
org.apache.axis.client.AdminClient.process(AdminClient.java:261)
        at
org.apache.axis.client.AdminClient.main(AdminClient.java:344)

Thanks
Sanjay
--- Sanjay Bahal <sb6325@yahoo.com> wrote:
> Glen,
> Thanks,
> 1.I got the 11/29 nightly build.
> 2. Started the tcpmon with java
> org.apache.axis.utils.tcpmon 8080 localhost 8011
> - the window come up- but it gave error-
> java.net.BindException: Address in use: JVM_BIND
> 3. Tried to deploy using axis/services/AdminService.
> You did not mention what to deploy so I tried with
> client_deploy- it did not work:
> C:\xml-axis>java org.apache.axis.client.AdminClient
> -lhttp://localhost:8080/axis
> /services/AdminService
> samples/stock/client_deploy.xml
> Processing file samples/stock/client_deploy.xml
> <ns1:Fault
>
xmlns:ns1="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
>    <ns1:faultcode
>
xmlns:ns1="http://xml.apache.org/axis/">ns1:Server.userExcepti
> on</ns1:faultcode>
>    <ns1:detail>
>     <ns2:exceptionName
>
xmlns:ns2="http://xml.apache.org/axis/">org.apache.axis.d
> eployment.DeploymentException</ns2:exceptionName>
>     <ns3:stackTrace
> xmlns:ns3="http://xml.apache.org/axis/">AxisFault
>   faultCode:
> http://xml.apache.org/axis/:Server.generalException
>   faultString: null
>   faultActor: null
>   faultDetail:
> 
>         at
>
org.apache.axis.deployment.SimpleDeploymentManager.getHandler(SimpleD
> eploymentManager.java:218)
>         at
>
org.apache.axis.AxisEngine.getHandler(AxisEngine.java:200)
>         at
>
org.apache.axis.utils.Admin.registerService(Admin.java:638)
>         at
> org.apache.axis.utils.Admin.process(Admin.java:473)
>         at
>
org.apache.axis.utils.Admin.AdminService(Admin.java:178)
>         at java.lang.reflect.Method.invoke(Native
> Method)
>         at
>
org.apache.axis.providers.java.MsgProvider.processMessage(MsgProvider
> .java:177)
>         at
>
org.apache.axis.providers.java.JavaProvider.invoke(JavaProvider.java:
> 242)
>         at
>
org.apache.axis.handlers.soap.SOAPService.invoke(SOAPService.java:253
> )
>         at
>
org.apache.axis.server.AxisServer.invoke(AxisServer.java:254)
>         at
>
org.apache.axis.transport.http.AxisServlet.doPost(AxisServlet.java:44
> 0)
>         at
>
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:760)
>         at
>
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:853)
>         at
>
org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(Appl
> icationFilterChain.java:247)
>         at
>
org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationF
> ilterChain.java:193)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperV
> alve.java:243)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNext(StandardPipeline
> .java:566)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(StandardPipeline.jav
> a:472)
>         at
>
org.apache.catalina.core.ContainerBase.invoke(ContainerBase.java:943)
> 
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextV
> alve.java:201)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNext(StandardPipeline
> .java:566)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(StandardPipeline.jav
> a:472)
>         at
>
org.apache.catalina.core.ContainerBase.invoke(ContainerBase.java:943)
> 
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardContext.invoke(StandardContext.java:
> 2344)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.j
> ava:164)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNext(StandardPipeline
> .java:566)
>         at
>
org.apache.catalina.valves.ErrorDispatcherValve.invoke(ErrorDispatche
> rValve.java:170)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNext(StandardPipeline
> .java:564)
>         at
>
org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.j
> ava:170)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNext(StandardPipeline
> .java:564)
>         at
>
org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(AccessLogValve.java:
> 462)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNext(StandardPipeline
> .java:564)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(StandardPipeline.jav
> a:472)
>         at
>
org.apache.catalina.core.ContainerBase.invoke(ContainerBase.java:943)
> 
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineVal
> ve.java:163)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invokeNext(StandardPipeline
> .java:566)
>         at
>
org.apache.catalina.core.StandardPipeline.invoke(StandardPipeline.jav
> a:472)
>         at
>
org.apache.catalina.core.ContainerBase.invoke(ContainerBase.java:943)
> 
>         at
>
org.apache.catalina.connector.http.HttpProcessor.process(HttpProcesso
> r.java:1011)
>         at
>
org.apache.catalina.connector.http.HttpProcessor.run(HttpProcessor.ja
> va:1106)
>         at java.lang.Thread.run(Thread.java:484)
> </ns3:stackTrace>
>    </ns1:detail>
>   </ns1:Fault>
> 
> Thanks a lot,
> Sanjay
> 
> 
> --- Glen Daniels <gdaniels@macromedia.com> wrote:
> > Hi Sanjay:
> > 
> > Your earlier problem with the deployment was that
> > you were using the old URI
> > (i.e. /axis/servlet/AxisServlet) instead of the
> new
> > one
> > (axis/services/AdminService) for deploying.  I'd
> > recommend going back to the
> > nightly build version and just removing the -l
> > argument entirely from the
> > deploy command line.  Also, you had mentioned
> > deploying the "client_deploy"
> > file, which probably isn't right for server-side
> > deployment....
> > 
> > In any case, if you still have problems, please
> grab
> > the XML trace (using
> > tcpmon) of what's going across the wire, which
> > usually clears things up - in
> > the case you mention below, I'm guessing there's
> > some kind of error
> > accessing the servlet which is causing you to get
> > HTML (instead of XML)
> > back.
> > 
> > --Glen
> > 
> > ----- Original Message -----
> > From: "Sanjay Bahal" <sb6325@yahoo.com>
> > To: <axis-dev@xml.apache.org>
> > Sent: Friday, November 30, 2001 12:11 PM
> > Subject: Re: Axis Install Problem- Help!!
> > 
> > 
> > > Hi,
> > > Does any Axis Guru- getting a chance to look at
> > this?
> > > I need to get some kind of a protype going. So I
> > would
> > > appreciate any help.
> > > I am on Tomact 4.01 on win2000 using xerces.
> > > TIA
> > > Sanjay
> > > --- Sanjay Bahal <sb6325@yahoo.com> wrote:
> > > > Hi all,
> 
=== message truncated ===


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Yahoo! GeoCities - quick and easy web site hosting, just $8.95/month.
http://geocities.yahoo.com/ps/info1

Mime
View raw message