axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From nshif...@worldbank.org
Subject Error from http_client.c "http client , response timed out"
Date Tue, 28 Aug 2012 20:36:47 GMT
<html><body>
<p><font size="2" face="sans-serif">Hello, </font><br>
<br>
<font size="2" face="sans-serif">I am sending a request to a Web Service using the function
</font><font size="2" face="sans-serif"><b>axis2_svc_client_send_receive</b></font><font
size="2" face="sans-serif">(). </font><br>
<font size="2" face="sans-serif">I tested it with several web services and it worked
fine, expect for one case, when I get the following errors, and the above function returns
NULL. </font><br>
<br>
<font size="2" face="sans-serif">[Mon Aug 27 15:04:27 2012] [debug] http_transport_sender.c(246)
ctx_epr:http://</font><font size="2" face="sans-serif"><b>some_url</b></font><br>
<font size="2" face="sans-serif">[Mon Aug 27 15:04:27 2012] [debug] http_transport_sender.c(807)
using axis2 native http sender.</font><br>
<font size="2" face="sans-serif">[Mon Aug 27 15:04:27 2012] [debug] http_sender.c(416)
msg_ctx_id:urn:uuid:065f0be7-f06a-2e10-21a7-00213848b676</font><br>
<font size="2" face="sans-serif">[Mon Aug 27 15:04:27 2012] [debug] http_client.c(571)
http client , response timed out</font><br>
<br>
<font size="2" face="sans-serif">When I send requests to this URL &quot;some_url&quot;
manually, through other test applications that don't use AXIS2C, everything works fine. </font><br>
<br>
<font size="2" face="sans-serif">When initializing my AXIS2C client, I don't set the
timeout in options specifically.</font><br>
<font size="2" face="sans-serif">If I call the function axis2_options_get_timeout_in_milli_seconds()
after creating the client (with axis2_svc_client_create), the timeout value returned is 30000.
</font><br>
<font size="2" face="sans-serif">This is 30 sec, and it should be enough for the web
service to respond. </font><br>
<br>
<font size="2" face="sans-serif">I would appreciate an advise, what could cause this
problem, and how to solve it? </font><br>
<br>
<font size="2" face="sans-serif">Thanks,</font><br>
<font size="2" face="sans-serif">Nadine Shifman</font><br>
<font size="2" face="sans-serif">Software Consultant, WorldBank.</font></body></html>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: c-user-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: c-user-help@axis.apache.org


Mime
View raw message