axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From rm <rash....@gmail.com>
Subject Error message when requesting web service
Date Fri, 13 Jul 2012 22:59:33 GMT
I've used the WSDL2C to generate C++ bindings for an ebay web service, see here 
for the WSDL:

http://developer.ebay.com/webservices/finding/latest/FindingService.wsdl

I have then cross compiled axis2c using scratchbox and then copied both the 
generated code and the libraries to my project (it just worked using the 
axis2_build.sh!)

I've tried to perform the basic of all tasks using the ebay web service 
getVersion which is just a http post to http://svcs.ebay.com/services/search/
FindingService/v1 with headers set to:

CONTENT-TYPE: SOAP12
X-EBAY-SOA-OPERATION-NAME: getVersion

and post body: 

<soap:Envelope xmlns:soap="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope" 
xmlns="http://www.ebay.com/marketplace/search/v1/services">
<soap:Header/>
<soap:Body>
<getVersionRequest/>
</soap:Body>
</soap:Envelope>

You can try this using restclient (an excellent web service tester!).


However using the code below i still get error messages and Im not able receive 
a response:


int fourthGetVersion() {

    axutil_allocator_t *allocator = axutil_allocator_init(NULL);
    axutil_log_t *log = axutil_log_create(allocator, NULL, "mylog.log");

    axutil_env_t * env = NULL;
    env = axutil_env_create(allocator);

    axis2_char_t *client_home = "/opt/meebay/res/axis2c/axis2.xml";

    // Don't need to set endpoint URI
    axis2_stub_t *stub = NULL;

    stub = axis2_stub_create_FindingService(env, client_home, NULL);

    adb_GetVersionRequest_t *req = NULL;
    req = adb_GetVersionRequest_create(env);

    adb_getVersionRequestE8_t *reqE8 = NULL;
    reqE8 = adb_getVersionRequestE8_create_with_values(env, req);

    adb_getVersionResponseE3_t *res = NULL;

    axutil_array_list_t *headers = NULL;

    headers = axutil_array_list_create(env,5);

    axutil_array_list_add(headers, env, "X-EBAY-SOA-OPERATION-NAME: 
getVersion");

    axis2_options_t *options = NULL;

    options = axis2_stub_get_options(stub, env);

    axis2_options_set_http_headers(options, env, headers);

    res = axis2_stub_op_FindingService_getVersion(stub,env,reqE8);


    if (!res) {
        return -1;
    }

}


Part of the messages are specific to my ARM device, the important lines are the 
ones with [error] in them:

.......o you need "set solib-search-path" or "set sysroot"?Found SGX/MBX 
driver, enabling FullClearOnEveryFrame 
Found v1.4 driver, enabling brokenTexSubImage 
AXIS2C_HOME is not set - log is written to . dir
[Fri Jul 13 23:42:45 2012] [debug] phase.c(121) axis2_handler_t 
*request_uri_based_dispatcher added to the index 0 of the phase Transport
[Fri Jul 13 23:42:45 2012] [debug] phase.c(121) axis2_handler_t 
*addressing_based_dispatcher added to the index 1 of the phase Transport
[Fri Jul 13 23:42:45 2012] [debug] phase.c(121) axis2_handler_t 
*rest_dispatcher added to the index 0 of the phase Dispatch
[Fri Jul 13 23:42:45 2012] [debug] phase.c(121) axis2_handler_t 
*soap_message_body_based_dispatcher added to the index 1 of the phase Dispatch
[Fri Jul 13 23:42:45 2012] [debug] phase.c(121) axis2_handler_t 
*soap_action_based_dispatcher added to the index 2 of the phase Dispatch
[Fri Jul 13 23:42:45 2012] [debug] phase.c(121) axis2_handler_t 
*dispatch_post_conditions_evaluator added to the index 0 of the phase 
PostDispatch
[Fri Jul 13 23:42:45 2012] [debug] phase.c(121) axis2_handler_t 
*context_handler added to the index 1 of the phase PostDispatch
[Fri Jul 13 23:42:45 2012] [debug] conf_builder.c(234) No custom dispatching 
order found. Continue with the default dispatching order
Could not load shared library symbols for /opt/meebay/lib/
libaxis2_http_sender.so.
Do you need "set solib-search-path" or "set sysroot"?[Fri Jul 13 23:42:51 2012] 
[debug] class_loader.c(140) /opt/meebay/lib/libaxis2_http_sender.so shared lib 
loaded successfully
Could not load shared library symbols for /opt/meebay/lib/
libaxis2_http_receiver.so.
Do you need "set solib-search-path" or "set sysroot"?[Fri Jul 13 23:42:57 2012] 
[debug] class_loader.c(140) /opt/meebay/lib/libaxis2_http_receiver.so shared 
lib loaded successfully
[Fri Jul 13 23:42:57 2012] [info]  No files in the path /opt/meebay/res/axis2c/
modules.
[Fri Jul 13 23:42:57 2012] [info]  No files in the path /opt/meebay/res/axis2c/
services.
[Fri Jul 13 23:42:57 2012] [debug] dep_engine.c(1042) No modules configured
[Fri Jul 13 23:42:57 2012] [debug] phase_resolver.c(139) Service name is : 
__ANONYMOUS_SERVICE__
[Fri Jul 13 23:43:43 2012] [error] om_element.c(283) Wrong element type or null 
node
[Fri Jul 13 23:43:49 2012] [debug] op_client.c(888) 
Start:axis2_op_client_infer_transport
[Fri Jul 13 23:43:49 2012] [error] op_client.c(949) Cannot infer transport
[Fri Jul 13 23:43:49 2012] [debug] op_client.c(954) 
End:axis2_op_client_infer_transport
[Fri Jul 13 23:43:49 2012] [error] op_client.c(407) Op client execute failed. 
Cannot find transport out.



I would really appreciate some help with this.

Thanks


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: c-user-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: c-user-help@axis.apache.org


Mime
View raw message