axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kopparapu, Sangeeta (GE Healthcare, consultant)" <Sangeeta.Koppar...@ge.com>
Subject RE: Linker errors when trying to build from AXIS2C source - please respond - SOLVED
Date Thu, 19 Jan 2012 22:22:18 GMT
Thank you so much Dinesh, gcc upgrade worked. The build is successful. I
am able to generate both debug and non-debug(opt) binaries on Open SUSE
linux 64.

 

Thanks & Regards, 
Sangeeta G Kopparapu. 

From: Kopparapu, Sangeeta (GE Healthcare, consultant) 
Sent: Thursday, January 19, 2012 10:16 AM
To: Apache AXIS C User List
Subject: RE: Linker errors when trying to build from AXIS2C source -
please respond

 

Thank you Dinesh. I will try to update gcc and give it a shot. I will
keep you posted the result.

 

Thanks & Regards, 
Sangeeta G Kopparapu. 

From: Dinesh Weerapurage [mailto:xydinesh@gmail.com] 
Sent: Thursday, January 19, 2012 5:10 AM
To: Apache AXIS C User List
Subject: Re: Linker errors when trying to build from AXIS2C source -
please respond

 

I think, it is more of a compilation issue than Axis2/C issue. As far as
I can see there is no problem in the build of axis2/c trunk.

 

thanks,

Dinesh.

On Wed, Jan 18, 2012 at 10:32 AM, Kopparapu, Sangeeta (GE Healthcare,
consultant) <Sangeeta.Kopparapu@ge.com> wrote:

No luck. PFA build output log.

 

(Sorry file size is little bigger.) 

 

Thanks & Regards, 
Sangeeta. 

From: Damitha Kumarage [mailto:damitha@wso2.com
<mailto:damitha@wso2.com> ] 
Sent: Wednesday, January 18, 2012 12:16 AM
To: c-user@axis.apache.org <mailto:c-user@axis.apache.org> 


Subject: Re: Linker errors when trying to build from AXIS2C source -
please respond

 

>From your log it seems it have already built referenced libraries from
simple_axis2_server. Please do a make distclean and run the build.sh
again

Damitha
On 01/18/2012 11:06 AM, Kopparapu, Sangeeta (GE Healthcare, consultant)
wrote: 

That did not work either. PFA build output log. This time its throwing
linker errors from core module. I see all the libraries (for e.g.,
libaxutil.a.. etc.) that are being linked to build
./src/core/transport/http/server/simple_axis2_server, are available in
the respective paths/directories. I am not sure why its unable to link.
Please help. 

 

Thanks & Regards, 
Sangeeta G Kopparapu. 

From: Dinesh Weerapurage [mailto:xydinesh@gmail.com
<mailto:xydinesh@gmail.com> ] 
Sent: Tuesday, January 17, 2012 4:05 PM
To: Apache AXIS C User List
Subject: Re: Linker errors when trying to build from AXIS2C source -
please respond

 

Looks like error comes when you build tests. I'm not sure why though. It
is working in the linux machine which I'm using. Could you please remove
--enable-tests=yes from build.sh and try again.

 

thanks,

Dinesh.

On Tue, Jan 17, 2012 at 4:35 PM, Kopparapu, Sangeeta (GE Healthcare,
consultant) <Sangeeta.Kopparapu@ge.com> wrote:

I did that. PFA log file for the build output. May be it will help you
to narrow down what's going on my Linux SUSE 64-bit box.

 

Thanks & Regards, 
Sangeeta G Kopparapu. 

 

 

 
 
 
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: c-user-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: c-user-help@axis.apache.org

 

-- 
__________________________________________________________________

Damitha Kumarage
Technical Lead; WSO2 Inc.
email:damitha@wso2.com <mailto:email:damitha@wso2.com> ; phone:+94
332262389 <tel:%2B94%20332262389> ; cell:+94 719169327
<tel:%2B94%20719169327>  
"Oxygenating the Web Service Platform; " http://www.wso2.com/
<http://www.wso2.com/> 

blog: " http://damithakumarage.wordpress.com/
<http://damithakumarage.wordpress.com/>  
__________________________________________________________________ 



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: c-user-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: c-user-help@axis.apache.org

 


Mime
View raw message