axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dinesh Weerapurage <xydin...@gmail.com>
Subject Re: Linker errors when trying to build from AXIS2C source - please respond
Date Thu, 19 Jan 2012 11:09:39 GMT
I think, it is more of a compilation issue than Axis2/C issue. As far as I
can see there is no problem in the build of axis2/c trunk.

thanks,
Dinesh.

On Wed, Jan 18, 2012 at 10:32 AM, Kopparapu, Sangeeta (GE Healthcare,
consultant) <Sangeeta.Kopparapu@ge.com> wrote:

> No luck. PFA build output log.****
>
> ** **
>
> (Sorry file size is little bigger.) ****
>
> ** **
>
> Thanks & Regards,
> Sangeeta. ****
>
> *From:* Damitha Kumarage [mailto:damitha@wso2.com]
> *Sent:* Wednesday, January 18, 2012 12:16 AM
> *To:* c-user@axis.apache.org
>
> *Subject:* Re: Linker errors when trying to build from AXIS2C source -
> please respond****
>
> ** **
>
> From your log it seems it have already built referenced libraries from
> simple_axis2_server. Please do a make distclean and run the build.sh again
>
> Damitha
> On 01/18/2012 11:06 AM, Kopparapu, Sangeeta (GE Healthcare, consultant)
> wrote: ****
>
> That did not work either. PFA build output log. This time its throwing
> linker errors from core module. I see all the libraries (for e.g.,
> libaxutil.a.. etc.) that are being linked to build
> ./src/core/transport/http/server/simple_axis2_server, are available in the
> respective paths/directories. I am not sure why its unable to link. Please
> help. ****
>
>  ****
>
> Thanks & Regards,
> Sangeeta G Kopparapu. ****
>
> *From:* Dinesh Weerapurage [mailto:xydinesh@gmail.com <xydinesh@gmail.com>]
>
> *Sent:* Tuesday, January 17, 2012 4:05 PM
> *To:* Apache AXIS C User List
> *Subject:* Re: Linker errors when trying to build from AXIS2C source -
> please respond****
>
>  ****
>
> Looks like error comes when you build tests. I'm not sure why though. It
> is working in the linux machine which I'm using. Could you please remove
> --enable-tests=yes from build.sh and try again.****
>
>  ****
>
> thanks,****
>
> Dinesh.****
>
> On Tue, Jan 17, 2012 at 4:35 PM, Kopparapu, Sangeeta (GE Healthcare,
> consultant) <Sangeeta.Kopparapu@ge.com> wrote:****
>
> I did that. PFA log file for the build output. May be it will help you to
> narrow down what’s going on my Linux SUSE 64-bit box.****
>
>  ****
>
> Thanks & Regards,
> Sangeeta G Kopparapu. ****
>
>  ****
>
>  ****
>
> ** **
>
> ** **
>
> ** **
>
> ---------------------------------------------------------------------****
>
> To unsubscribe, e-mail: c-user-unsubscribe@axis.apache.org****
>
> For additional commands, e-mail: c-user-help@axis.apache.org****
>
> ** **
>
> --
> __________________________________________________________________
>
> Damitha Kumarage
> Technical Lead; WSO2 Inc.
> email:damitha@wso2.com; phone:+94 332262389; cell:+94 719169327
> "Oxygenating the Web Service Platform; " http://www.wso2.com/
>
> blog: " http://damithakumarage.wordpress.com/
> __________________________________________________________________ ****
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: c-user-unsubscribe@axis.apache.org
> For additional commands, e-mail: c-user-help@axis.apache.org
>

Mime
View raw message