axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "preet $" <preet3...@gmail.com>
Subject Re: Client not able to connect to server - get axis2_http_sender.dll Failed. DLERROR IS DLL Load Error 126
Date Mon, 20 Jun 2011 18:32:55 GMT
The details of the same issue and the fix is in the discussion thread.
http://code.google.com/p/staff/wiki/SupportPage

Is the fix incorporated. Do I need to use the earlier version? does the
earlier version have the same issue?

Thanks



On Fri, Jun 17, 2011 at 12:07 PM, preet $ <preet3039@gmail.com> wrote:

> I am using Axis2c 1.6.0 Does anybody know if this fix is included in the
> latest nightly builds.
>
> Thanks
> Preet
>
>   On Thu, Jun 16, 2011 at 1:42 PM, preet $ <preet3039@gmail.com> wrote:
>
>> Thanks for your response. Yes I am using the latest version of walker.
>> I tried on c:\axis2c and I still got the problem.  I found out that it is
>> because there is a bug which stops it from distiguishing the forward and
>> backward slashes. There was a fix provided which I downloaded it. the site
>> is http://code.google.com/p/staff/wiki/InstallationManualWindows and it
>> worked.
>>
>> Thanks
>> Preet
>>
>>   On Wed, Jun 15, 2011 at 4:42 AM, Stadelmann Josef <
>> josef.stadelmann@axa-winterthur.ch> wrote:
>>
>>>  1.       Are you using the latest greatest version of the Dependency
>>> Walker? If not sometimes I had the same effect! But AFAIK, SHLWAPI.dll
>>> always shows some problems, and I don’t know why. But was never the cause
>>> for a problem.
>>>
>>> 2.       Can you install to a different location then C:\Program Files
>>> (x86)\test/lib/ ? Look "\" and "/" how it is installed? I would suggest
>>> do not use a path with (x86) even if Microsoft thinks it is a modern
>>> approach to keep systems apart from each other. ;-) I suggest install at
>>> C:\axis2c\... --- keep it short and simple ----
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> Josef
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> *Von:* preet $ [mailto:preet3039@gmail.com]
>>> *Gesendet:* Montag, 13. Juni 2011 19:16
>>> *An:* c-user@axis.apache.org
>>> *Betreff:* Client not able to connect to server - get
>>> axis2_http_sender.dll Failed. DLERROR IS DLL Load Error 126
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> Hello,
>>>
>>>
>>>
>>>     I am using Axis2C for my client which communicates with the server
>>> which is using Java Axis for publishing the Service. I extracted the
>>> downloaded axis2c zip file. I have copied the files from the axis repo lib
>>> to my application repository lib. I have set the AXIS2C_HOME to my
>>> application repository. I have all the files related to client in my
>>> application.I have the server running and the WSDL is also visible, but I am
>>> unable to connect to the server.  But when I run the client I get the
>>> following error in the log
>>>
>>>
>>>
>>> Mon Jun 13 11:00:53 2011] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121)
>>> axis2_handler_t *request_uri_based_dispatcher added to the index 0 of the
>>> phase Transport
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121)
>>> axis2_handler_t *addressing_based_dispatcher added to the index 1 of the
>>> phase Transport
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121)
>>> axis2_handler_t *rest_dispatcher added to the index 0 of the phase Dispatch
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121)
>>> axis2_handler_t *soap_message_body_based_dispatcher added to the index 1 of
>>> the phase Dispatch
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121)
>>> axis2_handler_t *soap_action_based_dispatcher added to the index 2 of the
>>> phase Dispatch
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121)
>>> axis2_handler_t *dispatch_post_conditions_evaluator added to the index 0 of
>>> the phase PostDispatch
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(121)
>>> axis2_handler_t *context_handler added to the index 1 of the phase
>>> PostDispatch
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [debug]
>>> ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(234) No custom dispatching order
>>> found. Continue with the default dispatching order
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [debug]
>>> ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(379) Module addressing found in
>>> axis2.xml
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [error] ..\..\util\src\class_loader.c(167)
>>> Loading shared library C:\Program Files
>>> (x86)\test/lib/axis2_http_sender.dll  Failed. DLERROR IS DLL Load Error 126:
>>> The specified module could not be found.
>>>
>>>
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [error]
>>> ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(903) Transport sender is NULL for
>>> transport http, unable to continue
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [error]
>>> ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(262) Processing transport senders
>>> failed, unable to continue
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [error]
>>> ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(939) Populating Axis2 Configuration
>>> failed
>>> [Mon Jun 13 11:00:53 2011] [error]
>>> ..\..\src\core\deployment\conf_init.c(195) Loading deployment engine failed
>>> for client repository C:\Program Files (x86)\test
>>>
>>>
>>>
>>> The axis2_http_sender.dll is the location specified, not sure why it is
>>> indicating it as missing.
>>>
>>>
>>>
>>> I tried to run the sample echo server, I get the same problem.
>>>
>>>
>>>
>>> Tried the dependency walker and it says "At least one required implicit
>>> or forwarded dependency was not found" and it has identified SHLWAPI.dll,
>>> GPSVC.dll, IESHIMS.dll, IEFRAME.dll, LIBEAY32.dll, SSLEAY32.dll...with
>>> message "system could not find the file specified" . Not sure why these are
>>> coming up and what is to be done to resolve this....
>>>
>>>
>>>
>>> I went through the mailing list but could not find a solution that caters
>>> to this problem
>>>
>>>
>>>
>>> Any help if you have faced a similar issue.
>>>
>>>
>>>
>>> thanks
>>>
>>> Preet
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>

Mime
View raw message