axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rico M <rickom...@gmail.com>
Subject Re: Axis2c deployment on Apache - endpoint reference problem
Date Thu, 12 Aug 2010 15:29:59 GMT
The operation name is correct, here is a extract of tcpmon.

SENDING DATA..
/* sending time = 16:11:36*/
/* message uuid = e69f1244-a623-1df1-3aa7-000423ce41da*/
---------------------
POST /axis2/services/hello HTTP/1.1
User-Agent: Axis2C/1.7.0
Content-Length: 588
Content-Type: application/soap+xml;charset=UTF-8
Host: localhost:90

<soap:Envelope xmlns:soap="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/1999/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="
http://www.w3.org/2001/XMLSchema"><soap:Header><MYHeader xmlns="
http://MY.org/1.1/Header/"><From><SystemId>lulz</SystemId></From><Credential><User>UserName</User><Password>****</Password></Credential><To><systemId>System
ID</systemId></To><Timestamp>DD-MM-YY</Timestamp><EchoTok>DD-MM-YY</EchoTok><TransactionId>100</TransactionId><Action>stringAct</Action></MYHeader></soap:Header><soap:Body><greet>Hello
Server!</greet></soap:Body></soap:Envelope>



RETRIEVING DATA..
/* retrieving time = 16:11:36*/
/* time throughput = 0 sec(s)*/
---------------------
HTTP/1.1 500 Internal Server Error
Date: Thu, 12 Aug 2010 15:11:36 GMT
Server: Apache/2.2.14 (Fedora)
Content-Length: 587
Connection: close
Content-Type: application/soap+xml

<soap:Envelope xmlns:soap="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/1999/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="
http://www.w3.org/2001/XMLSchema"><soap:Body><soap:Fault><soap:Code><soap:Value>soap:Receiver</soap:Value></soap:Code><soap:Reason><soap:Text
xmlns:xml="http://www.w3.org/XML/1998/namespace" xml:lang="en">Service Not
Found</soap:Text></soap:Reason><soap:Detail><Exception>Service Not
Found,
Endpoint referance address is http://localhost:90/axis2/services/hello and
wsa actions is
(null)</Exception></soap:Detail></soap:Fault></soap:Body></soap:Envelope>


What is Soap Action ? Are you suggesting the request should be WS-Adressing
compliant ie. have all the things mentioned here :

http://wso2.org/library/176

Cheers!

On Thu, Aug 12, 2010 at 3:26 PM, Deepal Jayasinghe <deepalk@gmail.com>wrote:

> There could be few reason behind this:
>  - You have not set up the soap action
>  - You have not provide the operation name correctly
>
>
> Try setting one or both the above.
>
> Deepal
>
> On Thu, Aug 12, 2010 at 10:01 AM, Rico M <rickomuer@gmail.com> wrote:
> > Hi I am facing a strange problem accessing web services via Apache2. I
> have
> > configured it as per the quick start guide. The following URL shows my
> > services are deployed as well...
> >
> > http://XX.XX.XX.103/axis2/services
> >
> > hello
> >
> > Quick start guide hello service sample.
> >
> > Available Operations
> >
> > greet
> >
> > The following end point ref does not resolve in the call of the web
> service
> > :
> >
> > "http://XX.XX.XX.103:80/services/hello"
> >
> > It fails in the web server with the following error :
> >
> > [Thu Aug 12 14:49:46 2010] [info]  Service Not found. Endpoint reference
> is
> > :http://XX.XX.XX.103:80/services/hello
> >
> > Is there anything which i am missing ? I am able to call this using the
> > simple axis server.
> >
> > Cheers!
> >
> >
> >
>
>
>
> --
> http://blogs.deepal.org
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: c-user-unsubscribe@axis.apache.org
> For additional commands, e-mail: c-user-help@axis.apache.org
>
>

Mime
View raw message