axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rico M <rickom...@gmail.com>
Subject Re: Axis2c deployment on Apache - endpoint reference problem
Date Mon, 16 Aug 2010 13:42:41 GMT
Hello every one,

The problem was as follows

httpd.conf

Axis2ServiceURLPrefix hello

changed to :

Axis2ServiceURLPrefix services


:)

Thanks for all the replies.

Cheers!





On Fri, Aug 13, 2010 at 10:34 PM, Damitha Kumarage <damitha@wso2.com> wrote:

> make sure that your service library is packed within a folder(that has same
> name as service), together with the services.xml and, that folder is in the
> repositoyr/services
>
> Thanks,
> Damitha
> Rico M wrote:
>
>> Hi Sam,
>>
>> The services file is written and deployed in axis2c repo. Is there any
>> other location i need to put this file or update elsewhere ?
>>
>> Cheers!
>>
>> On Thu, Aug 12, 2010 at 8:17 PM, Sam Carleton <scarleton@miltonstreet.com<mailto:
>> scarleton@miltonstreet.com>> wrote:
>>
>>    Have you added it to the services.xml file?
>>
>>    http://ws.apache.org/axis2/c/docs/axis2c_manual.html#appB
>>
>>    That is what burned me early on in my Axis2/C days :)
>>
>>    Sam
>>
>>    On Thu, Aug 12, 2010 at 10:01 AM, Rico M <rickomuer@gmail.com
>>    <mailto:rickomuer@gmail.com>> wrote:
>>
>>        Hi I am facing a strange problem accessing web services via
>>        Apache2. I have configured it as per the quick start guide.
>>        The following URL shows my services are deployed as well...
>>
>>        http://XX.XX.XX.103/axis2/services
>>
>>
>>              _hello_
>>
>>        Quick start guide hello service sample.
>>
>>        /Available Operations/
>>
>>            * greet
>>
>>
>>
>>        The following end point ref does not resolve in the call of
>>        the web service :
>>
>>        "http://XX.XX.XX.103:80/services/hello"
>>
>>        It fails in the web server with the following error :
>>
>>        [Thu Aug 12 14:49:46 2010] [info]  Service Not found. Endpoint
>>        reference is :http://XX.XX.XX.103:80/services/hello
>>
>>        Is there anything which i am missing ? I am able to call this
>>        using the simple axis server.
>>
>>        Cheers!
>>
>>
>>
>>
>>
>
> --
> __________________________________________________________________
>
> Damitha Kumarage
> Technical Lead; WSO2 Inc.
> "Oxygenating the Web Service Platform; " http://www.wso2.com/
>
> blog: " http://damithakumarage.wordpress.com/
> __________________________________________________________________
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: c-user-unsubscribe@axis.apache.org
> For additional commands, e-mail: c-user-help@axis.apache.org
>
>

Mime
View raw message