axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Danushka Menikkumbura <danus...@wso2.com>
Subject Re: AXIS2C on VISTA / VS9 and DLL Dependencies
Date Thu, 24 Jun 2010 05:44:37 GMT
He has built from source and is not specific if it was debug or release.

Danushka

On Thu, Jun 24, 2010 at 11:03 AM, Thomas Baier <thomas.baier@gmx.net> wrote:

> The main question is why the binaries require MSVCR80D.dll. This is the
> debug version of the CRT and should not be referenced in a release
> build. It is normally only part of the compiler and should not be part
> of any runtime packages. Which of the Axis2C binaries shows this
> dependency? You can check this easily with dependency walker.
>
> Best,
> Thomas
>
> Danushka Menikkumbura schrieb:
> > Josef does not have MSVCR80D.dll on his machine at all.
> >
> > Danushka
> >
> > On Thu, Jun 24, 2010 at 10:36 AM, Nandika Jayawardana
> > <jayawark@gmail.com <mailto:jayawark@gmail.com>> wrote:
> >
> >     Most probably, this is due to you having another axis2/c binary
> >     which is added to your path environment variable.
> >
> >     Regards
> >     Nandika
> >
> >
> >
> >     On Wed, Jun 23, 2010 at 2:21 PM, Stadelmann Josef
> >     <josef.stadelmann@axa-winterthur.ch
> >     <mailto:josef.stadelmann@axa-winterthur.ch>> wrote:
> >
> >         Hi all,
> >
> >         I wonder If one can tell me what is wrong;
> >
> >         Checked out ZLIB, LIBXML2, AXIS”C sources and I have build all
> >         error free using nmake and visual studio 2008 on a Vista System
> >         (SP1)
> >
> >         I have read the %axis2c_home%\build\deploy\INSTALL manual
> >
> >         (thank you for this very valuable information in this manual)
> >
> >
> >         Now, when I try to launch axis2_http_server.exe I get
> >
> >         Picture (Device Independent Bitmap)
> >
> >         When I look on my Vista System which has among many thing i.e.
> >         Visual Studio 2008 Team Suite installed, as well as Office etc.
> >         then ….
> >
> >         I cannot find at all the MSVCR80D.dll but many of the
> >         MSVCR90D.dll’s (a newer version) OR older versions such as
> >         MSVCR70D.dll
> >
> >         What is wrong with my setup? OR Why do I miss MSVCR80D.dll?
> >
> >         At the moment I try to figure out using the Dependency Walker
> >         which other DLL?s are missing or can’t be located. And for
> >         axis2_http_server.exe, there are quite a lot; in example
> >         Dependency walker cannot locate MSVCR90D.dll which is on my
> >         system. I guess this DLL is correctly registered because I do
> >         not assume / think that other tools will work without this
> >         important central DLL.
> >
> >
> >
> >         *** and maybe one can give me a hint how to debug native code
> >         (ANSI C code is compiled into native code only using VS2009),
> >
> >         I managed to do so at VS/VC 6.0 times but guess, due to this
> >         missing DLL’s etc. I have no lucle to do so.), Further I had no
> >         difficulty to compile and build (to make) using VS2003 all of
> >         AXIS2C including LIBXML2 and ZLIB below, and I was at all times
> >         able to debug test and dig down into axutil code or libxml2
> >         code, but today with VS2008 I feel like amateur!, How can I dig
> >         down into underlying libs; or do I have to go back to VS2003 or
> >         even VS6.0? away from my VS2008TS ***
> >
> >
> >         How shall I proceed?
> >
> >         Any ideas welcome!
> >
> >         Regards and Thanks
> >
> >         Josef.Stadelmann
> >
> >
> >
> >
> >     --
> >     http://nandikajayawardana.blogspot.com/
> >     WSO2 Inc: http://www.wso2.com
> >
> >
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: c-user-unsubscribe@axis.apache.org
> For additional commands, e-mail: c-user-help@axis.apache.org
>
>

Mime
View raw message