axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Danushka Menikkumbura <danus...@wso2.com>
Subject Re: AXIS2C on VISTA / VS9 and DLL Dependencies
Date Thu, 24 Jun 2010 05:18:58 GMT
Josef does not have MSVCR80D.dll on his machine at all.

Danushka

On Thu, Jun 24, 2010 at 10:36 AM, Nandika Jayawardana <jayawark@gmail.com>wrote:

> Most probably, this is due to you having another axis2/c binary which is
> added to your path environment variable.
>
> Regards
> Nandika
>
>
>
> On Wed, Jun 23, 2010 at 2:21 PM, Stadelmann Josef <
> josef.stadelmann@axa-winterthur.ch> wrote:
>
>>  Hi all,
>>
>> I wonder If one can tell me what is wrong;
>>
>> Checked out ZLIB, LIBXML2, AXIS”C sources and I have build all error free
>> using nmake and visual studio 2008 on a Vista System (SP1)
>>
>> I have read the %axis2c_home%\build\deploy\INSTALL manual
>>
>> (thank you for this very valuable information in this manual)
>>
>> Now, when I try to launch axis2_http_server.exe I get
>>
>> [image: Picture (Device Independent Bitmap)]
>>
>> When I look on my Vista System which has among many thing i.e. Visual
>> Studio 2008 Team Suite installed, as well as Office etc. then ….
>>
>> I cannot find at all the MSVCR80D.dll but many of the MSVCR90D.dll’s (a
>> newer version) OR older versions such as MSVCR70D.dll
>>
>> What is wrong with my setup? OR Why do I miss MSVCR80D.dll?
>>
>> At the moment I try to figure out using the Dependency Walker which other
>> DLL?s are missing or can’t be located. And for axis2_http_server.exe, there
>> are quite a lot; in example Dependency walker cannot locate MSVCR90D.dll
>> which is on my system. I guess this DLL is correctly registered because I
>> do not assume / think that other tools will work without this important
>> central DLL.
>>
>>
>> *** and maybe one can give me a hint how to debug native code (ANSI C
>> code is compiled into native code only using VS2009),
>>
>> I managed to do so at VS/VC 6.0 times but guess, due to this missing DLL’s
>> etc. I have no lucle to do so.), Further I had no difficulty to compile
>> and build (to make) using VS2003 all of AXIS2C including LIBXML2 and ZLIB
>> below, and I was at all times able to debug test and dig down into axutil
>> code or libxml2 code, but today with VS2008 I feel like amateur!, How can
>> I dig down into underlying libs; or do I have to go back to VS2003 or
>> even VS6.0? away from my VS2008TS ***
>>
>>  How shall I proceed?
>>
>> Any ideas welcome!
>>
>> Regards and Thanks
>>
>> Josef.Stadelmann
>>
>>
>
>
> --
> http://nandikajayawardana.blogspot.com/
> WSO2 Inc: http://www.wso2.com
>

Mime
View raw message