axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Samisa Abeysinghe <sam...@wso2.com>
Subject Re: [Axis2]Can't run axis2c on apache
Date Wed, 05 May 2010 01:50:09 GMT
Looks like your request URL is not correct.

As this is a REST call, you got to have all info on the URL itself.

Have you looked into the REST sample we have? You can find a sample request
URL format in there.

Samisa...

On Fri, Apr 30, 2010 at 5:25 AM, 卢杨 <lylylytc@hotmail.com> wrote:

>
>  Dear Developers,
>
> Yes in axis2.log it prints:
> [Fri Apr 30 07:53:11 2010] [debug]
> ..\..\src\core\transport\http\server\apache2\apache2_worker.c(238)
> http://localhost/axis2/web_services
> [Fri Apr 30 07:53:11 2010] [debug]
> ..\..\src\core\transport\http\server\apache2\apache2_worker.c(280) Client
> HTTP version HTTP/1.1
> [Fri Apr 30 07:53:11 2010] [debug] ..\..\src\core\engine\rest_disp.c(114)
> Checking for service using target endpoint address :
> http://localhost/axis2/web_services
> [Fri Apr 30 07:53:11 2010] [error]
> ..\..\src\core\transport\http\util\http_transport_utils.c(2557) Service or
> operation not found
>
> But  error.log shows nothing but
> [Fri Apr 30 07:40:50 2010] [warn] pid file E:/Apache2.2/logs/httpd.pid
> overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
> [Fri Apr 30 07:40:50 2010] [notice] Apache/2.2.15 (Win32) Axis2C/1.6.0
> configured -- resuming normal operations
> [Fri Apr 30 07:40:50 2010] [notice] Server built: Mar  4 2010 11:27:46
> [Fri Apr 30 07:40:50 2010] [notice] Parent: Created child process 1760
> httpd.exe: Could not reliably determine the server's fully qualified domain
> name, using 192.168.32.1 for ServerName
> httpd.exe: Could not reliably determine the server's fully qualified domain
> name, using 192.168.32.1 for ServerName
> [Fri Apr 30 07:40:50 2010] [notice] Child 1760: Child process is running
> [Fri Apr 30 07:40:51 2010] [notice] Child 1760: Acquired the start mutex.
> [Fri Apr 30 07:40:51 2010] [notice] Child 1760: Starting 64 worker threads.
> [Fri Apr 30 07:40:51 2010] [notice] Child 1760: Starting thread to listen
> on port 80.
>
> Where is the problem?
>
> Yours sincerely,
> Jason
>
>
>  *From:* Samisa Abeysinghe <samisa@wso2.com>
> *Sent:* Friday, April 30, 2010 7:30 AM
> *To:* Apache AXIS C User List <c-user@axis.apache.org>
> *Subject:* Re: [Axis2]Can't run axis2c on apache
>
>
>
> On Thu, Apr 29, 2010 at 8:42 PM, ¬�� <lylylytc@hotmail.com> wrote:
>
>>  Dear Sam,
>>
>> I have found out what problem I have. I can run the server without using
>> the prefix defined by me. I don't know why.
>>
>
> Does it log an error?
>
>>  And I meet another problem that I don't know how to create a web page
>> to call the axis2c client which is a exe file generated by C. Can you help
>> me?
>>
>
> Why not use PHP ?
> http://wso2.org/project/wsf/php/2.0.0/docs/index.html
>
> Samisa...
>
>>
>> Yours sincerely,
>> Jason
>>
>>  *From:* Sam Carleton <scarleton@gmail.com>
>> *Sent:* Thursday, April 29, 2010 11:00 PM
>> *To:* Apache AXIS C User List <c-user@axis.apache.org>
>> *Subject:* Re: [Axis2]Can't run axis2c on apache
>>
>> Jason,
>>
>> You are running on Windows correct?  When I first got things up and
>> running, there are a few DLL's I needed to place in the path.  I opted
>> placed them in the apache\bin folder, I think they where the guththila.dll
>> and something else, if you run depends on the mod_axis2, it should let you
>> know which ones are missing.
>>
>> Sam
>>
>> 2010/4/29 ¬�� <lylylytc@hotmail.com>
>>
>>  Dear Developers,
>>>
>>> When I run the apache and enter http://localhost/axis2/web_services. It
>>> can't find a page. In axis2.log it shows me:
>>>
>>> [Thu Apr 29 11:59:36 2010] [debug]
>>> ..\..\src\core\transport\http\server\apache2\apache2_worker.c(238)
>>> http://localhost/axis2/web_services
>>> [Thu Apr 29 11:59:36 2010] [debug]
>>> ..\..\src\core\transport\http\server\apache2\apache2_worker.c(280) Client
>>> HTTP version HTTP/1.1
>>> [Thu Apr 29 11:59:36 2010] [debug] ..\..\src\core\engine\rest_disp.c(114)
>>> Checking for service using target endpoint address :
>>> http://localhost/axis2/web_services
>>> [Thu Apr 29 11:59:36 2010] [error]
>>> ..\..\src\core\transport\http\util\http_transport_utils.c(2557) Service or
>>> operation not found
>>>
>>> How can I do?
>>>
>>> Yours sincerely,
>>> Jason
>>>
>>
>>  --
> Samisa Abeysinghe
> Director, Engineering - WSO2 Inc.
>
> http://wso2.com/ - "lean . enterprise . middleware"
>
> --
Samisa Abeysinghe
Director, Engineering - WSO2 Inc.

http://wso2.com/ - "lean . enterprise . middleware"

Mime
View raw message