axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Fan, Jan-fon" <jan-fon....@intel.com>
Subject RE: A node is missing in the return from a web services
Date Sat, 09 Jan 2010 02:11:18 GMT
Hi Nandika,
Thanks for the reply. The error happens when the size is about 200K.
The simplified return looks like this:
<JOBS>
<JOB sequence="1"> this is the content for job 1
</JOB>
<JOB sequence="2"> this is the content for job 2
</JOB>
</JOBS>

But when the size is about 200K, the return becomes:

<JOBS>
<JOB sequence="1"> this is the content for job 1
</JOB>
<JOB sequence="2">
</JOB>
</JOBS>

Below is the snippet of the code after I receive the return:

axiom_node_t *
ret_node = axis2_svc_client_send_receive(svc_client, env, payload);
if (ret_node)
{
  axis2_char_t *om_str = NULL;
  om_str = axiom_node_to_string(ret_node, env);
  if (om_str)
    printf("\nReceived OM : %s\n", om_str);
    printf("\necho client invoke SUCCESSFUL!\n");
    AXIS2_FREE(env->allocator, om_str);
    ret_node = NULL;
  }
}

Thanks,
Jan-fon

________________________________
From: Nandika Jayawardana [mailto:jayawark@gmail.com]
Sent: Thursday, January 07, 2010 9:37 PM
To: Apache AXIS C User List
Subject: Re: A node is missing in the return from a web services

There isn't a size limit for the messages. What is the size of the message you are receiving
?

Regards
Nandika
On Fri, Jan 8, 2010 at 6:20 AM, Fan, Jan-fon <jan-fon.fan@intel.com<mailto:jan-fon.fan@intel.com>>
wrote:
Hi,
I have a web services client using AXIS2C api, for some reason, when it tries to consume a
web services (hosted in Windows), if the size of return is very large, a xml node would be
missing in the returned content.
I am not sure if it is because there is a size limit for the returned content by using AXIS2C
client. If there is, can we reset it?

Thanks,
Jan-fon



--
http://nandikajayawardana.blogspot.com/
WSO2 Inc: http://www.wso2.com

Mime
View raw message