axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Adam Edgar <aed...@research.att.com>
Subject Re: rampart/c http tutorial
Date Fri, 04 Dec 2009 17:54:48 GMT
On Fri, 2009-12-04 at 22:59 +0530, Samisa Abeysinghe wrote:

> You need to enable https in the axis2.xml conf file
> 

Ah, thanks one step closer. 

I still need to figure out how to see the exact xml that is being sent
and received from the server. I am getting a fault back and I suspect it
is because the WSSE header information is not correct. I should be
sending something like this to the server:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
  <SOAP-ENV:Envelope
    xmlns:SOAP-ENV="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"  
    xmlns:SOAP-ENC="http://www.w3.org/2003/05/soap-encoding" 
    xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" 
    xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" 
    xmlns:c14n="http://www.w3.org/2001/10/xml-exc-c14n#" 
    xmlns:wsu="http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis-200401..." 
    xmlns:ds="http://www.w3.org/2000/09/xmldsig#" 
    xmlns:wsse="http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis..."    
    xmlns:negdb="http://secure.negativeaddress.research.att.com/"
  >
    <SOAP-ENV:Header>
       <wsse:Security SOAP-ENV:mustUnderstand="true">
         <wsse:UsernameToken 
            wsu:Id="apache"
         >
             <wsse:Username>apache</wsse:Username>
             <wsse:Password Type="http://docs.oasis-open.org/wss...">
                 password
             </wsse:Password>
         </wsse:UsernameToken>
       </wsse:Security>
     </SOAP-ENV:Header>
<SOAP-ENV:Body> 
... 
While I think I've engaged rampart properly to add the header
information, the debugging log does not include the data sent to the
server.

ASE



Mime
View raw message