axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Selvaratnam Uthaiyashankar <uthaiyashan...@gmail.com>
Subject Re: Problems using Axis2/c in Windows
Date Fri, 16 Oct 2009 03:28:45 GMT
Hi,

Thank you for sharing this. I'll create a jira and fix this

Regards,
Shankar

On Wed, Oct 14, 2009 at 10:18 AM, Pete Maclean <groups@maclean.com> wrote:
> I am attempting to use Axis2/c 1.6.0 to generate C client stubs in Windows
> with the "-d adb" option for use with the Microsoft C compiler and am facing
> three problems.
>
> First I had trouble actually generating the stubs using the WSDL2C.bat file
> supplied in the package.  I got past this obstacle by changing the line that
> read:
>
> java -classpath %AXIS2_CLASSPATH% org.apache.axis2.wsdl.WSDL2C %*
>
> to:
>
> java -classpath "%AXIS2_CLASSPATH%" org.apache.axis2.wsdl.WSDL2C %*
>
> Since I can see no downside to it, may I suggest that this change be made to
> the distribution package.  It could save a bit of puzzlement and
> frustration.
>
> The other problems cause the generated code to get compilation errors.  The
> second is that declarations are generated that are not at the top of their
> blocks.  I see code like this:
>
> {                  axiom_node_t *text_node = NULL;
>         text_node = axiom_node_get_first_child(parent, env);
>         axiom_text_t *text_element = NULL;                  ...
>
> This is fine in C++ but not in plain C.
>
> The third problem is one that I have yet to fully analyze and I will post
> about it later.
>
> By the way, I previously posted a version of this message to the axis-user
> mailing list having not realized at the time that there is an axis-c-user
> list.
>
> My thanks for any assistance,
>
> Pete Maclean



-- 
S.Uthaiyashankar
Software Architect
WSO2 Inc.
http://wso2.com/ - "The Open Source SOA Company"

Mime
View raw message