axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From lekkie <lekkie.ay...@gmail.com>
Subject Re: Failed. DLERROR IS DLL Load Error 126: The specified module could not be found.
Date Wed, 26 Aug 2009 16:11:38 GMT

Thanks for your help.

I still need axis2_util.dll. (I am running Apache Tuscany Native module with
AXIS2C)
Any idea how I can get that?
I have installed axis2c from a zip and not from source.


rgds.



Selvaratnam Uthaiyashankar wrote:
> 
> Hi,
> 
> Did you compiled Axis2/C with SSL enabled? In that case, you have to
> have OpenSSL library in you path.
> 
> Can you do a dependency check on axis2_http_sender.dll (using
> dependency walker) and see whether there are any missing libraries
> reported?
> 
> Regards,
> Shankar
> 
> On Tue, Aug 25, 2009 at 10:06 PM, lekkie<lekkie.aydot@gmail.com> wrote:
>>
>> Hi Guys,
>>
>>
>> After downloading AXIS2C afresh (I am using it with Apache Tuscany
>> Native).
>> Itried starting up the server and it gives the following error
>>
>> [Mon Aug 24 19:53:44 2009] [debug]
>> ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(379) Module tuscany found in
>> axis2.xml
>> [Mon Aug 24 19:53:44 2009] [error] ..\..\util\src\class_loader.c(167)
>> Loading shared library ..//lib/axis2_http_sender.dll  Failed. DLERROR IS
>> DLL
>> Load Error 126: The specified module could not be found.
>>
>>
>> [Mon Aug 24 19:53:44 2009] [error]
>> ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(903) Transport sender is NULL
>> for
>> transport http, unable to continue
>> [Mon Aug 24 19:53:44 2009] [error]
>> ..\..\src\core\deployment\conf_builder.c(262) Processing transport
>> senders
>> failed, unable to continue
>> [Mon Aug 24 19:53:44 2009] [error]
>> ..\..\src\core\deployment\dep_engine.c(752) Populating Axis2
>> Configuration
>> failed
>> [Mon Aug 24 19:53:44 2009] [error]
>> ..\..\src\core\deployment\conf_init.c(64)
>> Loading deployment engine failed for repository ../.
>> [Mon Aug 24 19:53:44 2009] [error]
>> ..\..\src\core\transport\http\receiver\http_receiver.c(126) unable to
>> create
>> private configuration contextfor repo path ../
>> [Mon Aug 24 19:53:44 2009] [error]
>> ..\..\src\core\transport\http\server\simple_axis2_server\http_server_main.c(215)
>> Server creation failed: Error code: 103 :: Failed in creating DLL
>>
>>
>> Note:
>> I am working on XP SP2, I have already added the lib to my path and I
>> already have the AXIS2C_HOME env variable.
>>
>> kindly help,
>>
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Failed.-DLERROR-IS-DLL-Load-Error-126%3A-The-specified-module-could-not-be-found.-tp25137868p25137868.html
>> Sent from the Axis - C++ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 
> 
> -- 
> S.Uthaiyashankar
> Software Architect
> WSO2 Inc.
> http://wso2.com/ - "The Open Source SOA Company"
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Failed.-DLERROR-IS-DLL-Load-Error-126%3A-The-specified-module-could-not-be-found.-tp25137868p25151437.html
Sent from the Axis - C++ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message