axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From cha...@pacific.net.sg
Subject Problem using https in Axis2c 1.6.0
Date Thu, 14 May 2009 16:14:29 GMT
Hi,

I have installed openssl-0.9.8k and axis2/C 1.6.0 with  
enable-openssl=yes on my Linux machine. I have  uncommented the  
section on https in axis2.xml as shown below.

I modified the "http" to "https" in hello.c which i obtained from
http://ws.apache.org/axis2/c/docs/hello/client/hello.c.html.

When I run the hello program to connect to a webserver that supports  
https, I got "hello client invoke FAILED!". I checked the logs under  
axis2c/logs and the error message was

"Stub invoke FAILED: Error 75 :: A read attempt(HTTP) for the reply  
without sending the request".

Using wireshark, I saw the 3-way handshake for SYN packet between the  
hello program and the https webserver. After the handshake, hello  
program sent a tcp FIN when it should be sending the "Client Hello".

It seems to me that https is still not enabled for my axis2c. Could  
anyone suggest a solution for this problem ?

I appreciate your help. Thank you.

Regards,
Kwang Mien


=========================================================
Extracted from axis2.xml


<!-- ================================================= -->
     <!-- Transport Ins -->
     <!-- ================================================= -->

     <transportReceiver name="http" class="axis2_http_receiver">
         <parameter name="port" locked="false">6060</parameter>
         <parameter name="exposeHeaders" locked="true">false</parameter>
     </transportReceiver>

     <transportReceiver name="https" class="axis2_http_receiver">
         <parameter name="port" locked="false">6060</parameter>
         <parameter name="exposeHeaders" locked="true">false</parameter>
     </transportReceiver>

     <!--transportReceiver name="tcp" class="axis2_tcp_receiver">
         <parameter name="port" locked="false">6060</parameter>
     </transportReceiver-->


     <!-- ================================================= -->
     <!-- Transport Outs -->
     <!-- ================================================= -->

     <transportSender name="http" class="axis2_http_sender">
         <parameter name="PROTOCOL" locked="false">HTTP/1.1</parameter>
         <parameter name="xml-declaration" insert="false"/>
         <!--parameter name="Transfer-Encoding">chunked</parameter-->
         <!--parameter name="HTTP-Authentication" username=""  
password="" locked="true"/-->
         <!--parameter name="PROXY" proxy_host="127.0.0.1" proxy_port="8080"
proxy_username="" proxy_password="" locked="true"/-->
     </transportSender>

     <!-- Uncomment the following with appropriate parameters to  
enable the SSL transport
sender.
          Also make sure that the appropriate transport receiver is  
enabled above.-->
     <transportSender name="https" class="axis2_http_sender">
         <parameter name="PROTOCOL" locked="false">HTTP/1.1</parameter>
         <parameter name="xml-declaration" insert="false"/>
     </transportSender>
     <parameter name="SERVER_CERT">/tmp/test/cacert.pem</parameter>
     <parameter name="KEY_FILE">/tmp/test/client.pem</parameter>
     <parameter name="SSL_PASSPHRASE">123456</parameter>


Mime
View raw message