axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lefrancois, Carl" <Carl.Lefranc...@axa-canada.com>
Subject RE : Missing data when going through proxy server
Date Mon, 04 May 2009 18:00:13 GMT
Hi Eric.

A few suggestions: check what the client receives with TCPMon.  If you
are using Guththila, the deserialisation could be stopping when a
non-ASCII character is reached.  (possibly the proxy software does a
conversion?)

HTH


-----Message d'origine-----
De : Eric Hsiung [mailto:erich@bodymedia.com] 
Envoyé : lundi, mai 4, 2009 12:53
À : axis-c-user@ws.apache.org
Objet : Missing data when going through proxy server


Hello, everybody. 
I have a problem that I've been grappling with for days without any
significant progress, hoping someone can help. 
I have a client using the stub code generated by Axis2/C 1.5. It is
talking to a Java web services server that has stub code generated by
Axis2 1.4.1.
Thanks for any assistance. 


Eric
  _____  

"Ce message est confidentiel, à l'usage exclusif du destinataire
ci-dessus et son contenu ne représente en aucun cas un engagement de la
part de AXA, sauf en cas de stipulation expresse et par écrit de la part
de AXA. Toute publication, utilisation ou diffusion, même partielle,
doit être autorisée préalablement. Si vous n'êtes pas destinataire de ce
message, merci d'en avertir immédiatement l'expéditeur."

"This e-mail message is confidential, for the exclusive use of the
addressee and its contents shall not constitute a commitment by AXA,
except as otherwise specifically provided in writing by AXA. Any
unauthorized disclosure, use or dissemination, either whole or partial,
is prohibited. If you are not the intended recipient of the message,
please notify the sender immediately."

Mime
View raw message