axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Raymond Zhou <raywang...@yahoo.com>
Subject rampart/c test cases response NOT decrypted, and another soapFault problem
Date Sat, 14 Mar 2009 00:13:34 GMT
Hi All,
 
I have been testing my web service client application using axis2/c and rampart/c (built my
myself, axis2/c version 1.5 and rampart/c version 1.2). Now I have two problems left:
 
(1) I went through the rampart/c test cases, senario 1 and 2 works fine to me (time to live,
username/password), for the rest cases, the response from the server is not decrypted, and
there is an error message in the log as the following:
 
======
......  
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [debug] ..\..\axiom\src\soap\soap_builder.c(895) Identified soap
version is soap11
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(210) Invoke the handler request_uri_based_dispatcher
within the phase Transport
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(210) Invoke the handler AddressingInHandler
within the phase Transport
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [info]  Starting addressing in handler
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [info]  ..\..\src\modules\mod_addr\addr_in_handler.c
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(210) Invoke the handler addressing_based_dispatcher
within the phase Transport
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [debug] ..\..\src\core\engine\phase.c(210) Invoke the handler RampartInHandler
within the phase PreDispatch
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [debug] ..\..\src\omxmlsec\axiom.c(111) [rampart][axiom] Checking
node Body for Subcode
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [debug] ..\..\src\omxmlsec\axiom.c(111) [rampart][axiom] Checking
node Fault for Subcode
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [debug] ..\..\src\omxmlsec\axiom.c(111) [rampart][axiom] Checking
node Code for Subcode
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [debug] ..\..\src\omxmlsec\axiom.c(111) [rampart][axiom] Checking
node Value for Subcode
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [debug] ..\..\src\omxmlsec\axiom.c(111) [rampart][axiom] Checking
node Subcode for Subcode
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [error] ..\..\src\util\rampart_engine.c(122) [rampart][rampart_engine]
Cannot get saved rampart_context
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [error] ..\..\src\handlers\rampart_in_handler.c(114) [rampart][rampart_in_handler]
rampart_context creation failed.
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [error] ..\..\src\core\engine\phase.c(216) Handler RampartInHandler
invoke failed within phase PreDispatch
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [error] ..\..\src\core\engine\engine.c(696) Invoking phase PreDispatch
failed
[Fri Mar 13 16:59:39 2009] [info]  [rampart][rampart_mod] rampart_mod shutdown
==============
 
I wonder what might be the problem. Given the fact that I am able to get the first two senario
working(I manually created WSDL from the test cases and import into my application, then use
the configuration files in the test senarios), I guess my configuration is OK.
 
(2) I noticed that the soapFault returned from the simple server is not well formed if the
soap version is 1.1, which is what I am using. Can this be fixed? 
 
Thanks!
Ray


      
Mime
View raw message