axis-c-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From balajikumara T <balajikum...@gmail.com>
Subject server sends output but client unable to deserialize
Date Tue, 17 Feb 2009 16:26:57 GMT
Hi,
I get the following error.
Mon Feb 16 10:54:10 2009] [error] adb_testScorecard.c(750) non nillable or
minOuccrs != 0 element PVOutput missing
[Mon Feb 16 10:54:10 2009] [error]adb_testResponse.c(203) failed in building
adb object for element testReturn
[Mon Feb 16 10:54:10 2009] [error]adb_test.c(213) failed in setting the
value for testReturn
[Mon Feb 16 10:54:10 2009] [error] axis2_stub_test_v1Service.c(1549) NULL
returnted from the test_deserialize: This should be due to an invalid XML

The problem is ,I get the output for n number of time (say 3-5) and after
that i get response  from server in the return output.( i see it in tcpmon)
,but when deserializing happens at client side, it just not able to
deserialise all output. In all cases it is the same request that is sent.

If i stop the client and then restart and if i send the same request ,it
works and after sometime it will not work.

Why is this happening? Is this is a problem with some memory leak,buffer
overflow. I saw some post on this where it was  mentioned about commenting
the free call

 if(_testResponse)
            {
#######                AXIS2_FREE(env->allocator, _testResponse);
                _testResponse = NULL;
            }
I tried that as well, but it doesnt work.

Can anyone throw some light on this

Thanks in Advance
Balaji

Mime
View raw message